Avatar uživatele
zjentek

K čemu se v rodinách vedou děti k osamostatnění, když EU vede státy k opaku?

Ridina základ státu- to už tady neplatí? Já tam vidím souvislosti.
A ještě podotázka-
Přispěle Donald Tramp k rychlejšímu osamostatnění se od rodiny EU?

Zajímavá 0 před 2725 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Výchova dětí a politické pojmy nemají nic společného. Děti byly vychovávany k samostatnosti za jakéhokoliv režimu. Vlastně i všechna mláďata savců.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

IMHO i s výchovou dětí k samostatnosti to není, co bývalo… Jak vychovávat, když nesmíte potrestat?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Já své děti k samostatnosti vedu hned ze dvou důvodů. Za prvé tu nebudu věčně a může se také stát, že až zestárnu, nebudu moct své dětičky vodit za ručičky. (Měla jsem ve svém okolí odstrašující příklad kamarádky mé maminky, která svého již vícenež 40ti letého syna, který byl po fyzické i psychické stránce dostatečně zdráv, opečovávala pomalu jak tříletého!!!!).
Za druhé doba nemusí být vždycky lehká. Zatím se máme skvěle, i když si to neuvědomujeme a remcáme na každou maličkost. Ale může se stát cokoliv, co nám přivodí třeba mnohem větší problémy, než je opilý prezident, ulhaní politici a petipalcové titulky o celebritách a uprchlících. Může přijít něco, při čem bude mít větší šanci na přežití jen ten, kdo to umí.

Rodina je základ státu, ale stát si to občas neuvědomuje a rodinám moc nedává šanci tím základem být. V Evropě už dlouhodobě probíhá snaha o destrukci rodiny.

Donald Trump má s rychlejším osamostatněním rodiny v EU společného asi tolik, co létající ryba s lety do vesmíru.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

dubraro: třeba kladnou motivací? Prý to bývá účinnější, já jsem své děti nikdy netrestal, tedy aspoň ne fyzicky. A potrestat třeba zákazem můžeš pořád.

před 2725 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek