Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem KM Player - HD nastavení

ahoj, chci se zeptat ohledně kvalitního a pokudmožno nejlepšího nastavení tohoto multimediálního přehrávače...KM Player mi přijde jako snad nejlepší přehrávač videa jaký vůbec je, alespoň pro mě, ale vím že má strašně velké možnosti nastavení na kvalitu obrazu. Mám dobrý notebook, který má i podporu HD, a tak by jsem si rád tento program nastavil na nejlepší možné nastavení. Vím, že když třeba svůj oblíbený film Já legenda pustím ve WMP tak jsou tam živější barvy a vypadá to hezky ten film, ale při rozlišení 1080 už je vidět, že ten film to dle mého názoru nezvládá tak dobře jako KM Player, ovšem u něj ty barvy nejsou tak hezky vybarvené...čistě a jednoduše by jsem si rád KM player nastavil na nejlepší možné nastavení...je tam opravdu široká škála různých nastavení, u kterých osobně ani nevím o co jde, jak co nastavit, proto se obracím sem na Vás, na internetu jsem samozřejmě hledal různá nastavení, ale nikde jsem nic moc nenašel, a tak jsem to nastavil opět na výchozí a počkám, zda by jste mi něco mohli poradit nebo mně případně odkázat na nějaký odkaz, kde by o tom bylo napsáno více a zbytečně jsem Vás tu nezdržoval a nezatěžoval...předem děkuji za Vaše reakce, rady a tipy :)

Předmět Autor Datum
Jak nastavit zastaralý a už nevyvíjený KMPlayer ti neporadím, ale dám ti tip na PotPlayer. Nejlepší…
IQ37 25.05.2013 19:30
IQ37
To slyším poprvé, že je zastaralý a nevyvíjený. Zrovna je nová verze 3.6 a můžu potvrdit, že to je j…
leo 25.05.2013 19:37
leo
Pro mě je zase překvapení, že se toho asi zase někdo chytl. Bylo to dlouho mrtvé. Přesto chválím Pot…
IQ37 25.05.2013 20:15
IQ37
Nastav si Enhanced Video Renderer (EVR) poslední
pme 26.05.2013 09:02
pme

Jak nastavit zastaralý a už nevyvíjený KMPlayer ti neporadím, ale dám ti tip na PotPlayer.
Nejlepší nastavení je u každého playeru "Default". Záleží na kvalitě zdrojového videa.
Staré rčení: Z hovna bič neupleteš.

To slyším poprvé, že je zastaralý a nevyvíjený. Zrovna je nová verze 3.6 a můžu potvrdit, že to je jeden z nejlepších přehrávačů. Tedy když se odmyslí a vypnou ty marketingové blbosti po updatu.
No co tam chceš nastavovat ? Má to přehrát video tak jak je, né? Jestli to má dělat video lepší než originál, tak holt pravým tlačítkem myši do panelu a šoupat se všema tahátkama a zatržítkama co to dá...

Pro mě je zase překvapení, že se toho asi zase někdo chytl. Bylo to dlouho mrtvé.
Přesto chválím PotPlayer.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru