Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam až půjde technika u DVD atd.?

Zdravím,
zajímal by mě Váš názor, kam směřuje vlastně "videotéka". Měli jsem VHS kazety, ty nahradily DVD a teď se objevily Blue-Ray disky...
Zvyšují se pevné disky u DVD přehrávačů - teď jsem viděla prodávat 500 GB.
Moje domněnka je, že jednou bude mít člověk prostě všechno video na pevném disku rovnou v přehrávači zálohované na druhém pevném disku. Je to uskutečnitelné?
Měli jsem filmy na VHS, pak jsem předělávali na DVD a teď to zase vypadá na Blue-Ray. Mně už to nebaví pořád předělávat ;-). Má to smysl? Není lepší si počkat na finální verzi?
Dík za Vaše názory :-)
Jana

Předmět Autor Datum
Není lepší si počkat na finální verzi? :-D:-D:-D Aby si se te finalni verze vubec dozila! Ztezka r…
Redmarx N 06.01.2009 14:24
Redmarx N
:-D no čekat na finalni verzi je opravdu zbytečné,jak se vubec pozná kdy to bude finalni verze ? Sly…
Snip3r 06.01.2009 14:24
Snip3r
to neprestane nikdy uz za chvilku budu mozno aj blue-ray zastarale ( 569 ) tvorcovia supermana by sa…
Michal2 06.01.2009 16:11
Michal2
Videla si film "Sieť", - to nás čaká.
asd 06.01.2009 18:55
asd
nema zmysel na nic cakat, nechaj si ich na DVD a ked mas dost miesta na HDD tak si ich vsetky nakopi…
MM.. 06.01.2009 19:16
MM..
Co se techniky obecě týče, až na malé výjimky, které potvrzují pravidlo, je čekání na nic - taky bys…
Michal.Maniak 06.01.2009 19:17
Michal.Maniak
Dík za názory...! Mně šlo i o kvalitu, teď si prostě nahraju digi vysílání a je to lepší atd. No, je…
Riky 18.01.2009 21:03
Riky
Na jakou finální verzi? To je chiméra... Čekání rovná se skončit jako onen nebohý hříšník v pekle. J… poslední
Dale Cooper 18.01.2009 22:01
Dale Cooper

Není lepší si počkat na finální verzi?

:-D:-D:-D
Aby si se te finalni verze vubec dozila!

Ztezka rict, kam az to pujde, na normalni filmy urcite vydrzi i DVD, jenze ted jsem cetl, ze se cim dal vice rozjizdi technologie 3D filmu a ze "imaxovy" zazitek by se dal poridit i doma, ale ceka se na vhodne monitory - na soucasne 60Hz LCD se pry 3D dostat neda, je potreba alespon 120Hz. No a je jasne, ze pokud budou 3D filmy, tak urcite na ne kapacita DVD nestaci, rekl bych ze ani Blue-Ray prvni generace nebude stacit, ale kapacity Blue-Ray se maji jeste zvysovat.;-)

:-D no čekat na finalni verzi je opravdu zbytečné,jak se vubec pozná kdy to bude finalni verze ? Slysel sem že v budoucu budu součásti počítače na biologicke bázi,ale to je opravdu hudba budoucnosti.Lidsky mozek ma teoreticky neomezenou pamět tak se možna dočkáme i hdd s neomezenou paměti.Uvidíme...

nema zmysel na nic cakat, nechaj si ich na DVD a ked mas dost miesta na HDD tak si ich vsetky nakopiruj aj na HDD. To ti tie DVDcka tak zavadzaju? Ak ano tak ich odnes kdesi do spajzu :-) Existuju aj slim obaly a aj igelitove/papierove obaly, v nich zaberaju CD/DVD minimum miesta (len pozor na zivotnost, smejd palene DVD o 5 rokov mozno neprecitas). Ja som kedysi skladoval asi 70 CD a zaberali mi len cast jednej mensej police.

Na jakou finální verzi? To je chiméra... Čekání rovná se skončit jako onen nebohý hříšník v pekle. Jednoho dne ho navštíví Lucifer, ať si onen hříšník hodí kostkou. Padne-li mu šestka, jde ven; padne-li něco jiného bude v pekle navždy. Když si nebud chtít hodit, přijde Lucifer opět další den; pokusy na hod jsou dva. Další den tři atd atd. Netřeba zdůrazňovat že bránou pekla onen hříšník neprojde, poněvadž čeká a čeká na šanci hodit si šestku a nehází. Takhle je to s nákupy nových a novějších věcí.

Pardon za OT.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru