Avatar uživatele
Packal

Kam na výlet?

Kam se dá jet dnes na výlet s celou rodinou? Prosím, žádné „akce pro děti plné zábavných her a soutěží“… To ne! Sice jede dítě(11 let), ale tohle ho už nebaví a pravda, nikdy nebavilo. Takže neznáte nějakou restauraci, výstavu, muzeum, divadlo či přírodní památku, kam by se dalo jet? Někde okolo či v Praze.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3616 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Prahu neznám, ale dost informací je na webu, vybírej:
https://www.go­ogle.cz/search?cli­ent=opera&q=Kam+na+­výlet&sourceid=o­pera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=Kam%20na%­20v%C3%BDlet%20Pra­ha

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rocker

V Praze třeba Prokopské údolí nebo Divoká Šárka,tam je i restautace,dole u koupaliště.V o­kolí například Červený Újezd,byl jsem tam včera na kole a je tam nádherný hrad s krásným parkem.Nebo třeba Okoř,to taky není daleko.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
uccello

Doporučuji Svatého Jana pod Skalou. Můžete to vzít pěšky nahoru, pak kolem Bubovického vodopádu a starých lomů až třeba na Karlštějn. Hezky je také na Tetíně nad Berounkou atd.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lota

Nějaký hrad, historické památky? V Praze samotné je jich dost, možná by stál za to i nějaký objekt kousek od Prahy, ten nabídne ještě přírodu a okolí na výlety.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Drahuška999

Zdravím, jestli se stále nemůžete rozhodnout kam na výlet a to i v těchto „děsivých“ dnech, doporučuji se rozhodně podívat někam, kde je to klidné a nebude tam moc lidí… To jsou třeba za nás takové rozhledy a tady na těchto stránkách zde – https://www.cklub­.cz/blog/rozhled­ny je jejich seznam… Tak se mrkněte a dejte vědět, jestli se vám nějaká z nich líbila 🙂

před 1167 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
XenieRo

Ahoj všem :) Holky, máte už vybranou zimní dovolenou? My právě vybíráme. Chceme s rodinkou vyjet po novém roce, takový únor/březen. Určitě čechy, nechceme nic riskovat…

před 1277 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Co takhle mrknout na toto ubytko https://www.resort-snezne.cz/. Myslím, že budeš nadšená. My se tam teda v zimě chystáme a nemůžeme se dočkat :)

před 1223 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Jedeme, na Vysočinu. My volíme zase resort Sněžné. Máme rádi okolní přírodu a ubytko samo je senzační.

před 1242 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Koukala ses na https://www.resort-snezne.cz/? Je to super ubytko :) Nebo kam nakonec pojedete?

před 1272 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Ahojky, zrovna vybíráme letní dovču. Chtěli bychom na Vysočinu a tak hledáme, kam by se dalo vyrazit. Na netu nás oslovilo tohle ubytování https://www.resort-snezne.cz/. Zkušenosti?

před 1485 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
XenieRo

To je krásné ubytko. My se tam chystáme s rodinou v polovině prázdnin. Děti se do toho resortu Sněžné už moc těší, protože tam budou animátoři :)

před 1392 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

No, tak to jste na to říkali? Je to tam hezké, že? My z toho resortu Sněžné byli naproto nadšeni musím říct. A v zimě jedeme zase :)

před 1331 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sonka Pop

My tam byli v zimě a v létě se tam chystáme zase :) Nemůžeme se dočkat :) Konečně zase vypadneme z města. Jinak resort Sněžné je super! Rodinný hotýlek, nová resaurace, perfektní lokalita, super tipy na výlet. Prostě vše pro parádní dovču.

před 1451 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Taky se do resortu Sněžné chystáme ještě i teď v zimě. Ta zimní příroda je tam nádherná. Tak Vysočina, že… Ta nikdy nezklame…

před 1302 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Tak jsem se dívala a je to tak :) I my se tam chystáme teď v létě a už se nemůžeme dočkat, až zase vypadneme z města a odpočineme si.

před 1425 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
XenieRo

A už jste tam byli nebo se tam teprve chystáte? Jako říkám, nebudete litovat, je to tam opravdu super. My máme ještě rezervovaný ubytko v Resortu Sněžné v září a už se taky těšíme na odpočinek.

před 1366 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek