Avatar uživatele
anonym

Kam nám zmizela „ANNAS“?

kam se nám stratila z čelních pozic annas?
Doplňuji:
ale ona zde už nemá profil!!!!!!!!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chucky před 5153 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Jahoda

Také by mne to velice zajímalo. Její odpovědi byly vždy super a užitečné. Doufám, že se zase vrátí. Ovšem z jejich e-mailů patřící mne, nevím, zda tomu tak bude. Snad ano, přála bych si to ;o). Umí velice dobře poradit :)

Bade: Kdyby jste mohl být kontaktován, napsala bych Vám e-mail. Vím proč odešla. Osobně mi to napsala (možná jsem taky jediná kdo toto ví…). Samozřejmě bych vám její e-maily nepřeposílala, ale jen stručně napsala proč odešla. Zde to psát nechci, trochu bych chtěla chránit její soukromí a navíc si myslím, že Vy by jste to nikde nerozkřikoval. Podle vašich odpovědí tuším, že si „tajemství“, které vám někdo řekne, necháváte pro sebe ;o). Pokud chcete, napište e-mail mně. Mějte se hezky. :)

Doplňuji:
ANNAS mi dnes napsala e-mail. Z toho, co v něm bylo, doufám, že se sem vrátí. ;o)

Upravil/a: Jahoda

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

mně se svěřila – a ani se jí moc nedivím. Je jí zle z toho, jak někteří zdejší uživatelé jen honí body a ego, namísto toho, aby jejich prvotním záměrem bylo pomoci druhým, a v důsledku toho dávají leckdy zavádějící, ba i chybné odpovědi. Tímto na nás pozůstalé apeluji, uvědomme si, že je tento web především o tom pomoci si navzájem a ne sobě, svému egu a touze být první za každou cenu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
GangstaHelper

Obávám se, že nás opustila.

Dle archivní verze jejího profilu z indexu Googlu měla přes 700 bodů (http://209.85­.129.132/sear­ch?q=cache:5KKuw­nFDJrIJ:www.od­povedi.cz/uzi­vatel/profil/3458+AN­NAS+odpov%C4%9Bdi&­cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz­&client=firefox-a)

Teď ji ale v žebříčku nelze najít, stejně jako Kenyrts, která má na snímku přes dva tisíce bodů.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
chucky

Ahoj, Guentos má pravdu.
Moc jí děkuji za užitečné odpovědi, vždy mi pomohly. Ted vím,že chodí na jiné stránky.

Kdo zas dal Panence palec dolů???

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Z toho, co o ní vím, bych docela věřila, že jednoduše odešla – ano, podobně jako Kenyrts. A abych byla upřímná, ani se jí moc nedivím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Ona se nám Bade určitě vrátí třeba jak se ted oteplilo chodí na zahrádku a nemá čas být u netu.Věřím že se nám vrátí hodně mi pomohla s úkoly pro dceru které jsem chtěla vědět.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek