Když už je jednou tvaroh hotový, tuk z něj už nedostaneme. Jsou různé druhy podle výchozí suroviny a postupem zpracování. Tuk se obvykle z mléka odstraňuje předem ve formě smetany a másla. Někdy se toho mléčného tuku nechává minimum, někdy více.
Druhy:
Tvaroh měkký
Tvaroh odtučněný
Tvaroh nízkotučný
Tvaroh polotučný
Tvaroh tučný
Tvaroh tvrdý na strouhání
(tetka Wiki)
1Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek
před 2460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tvaruh bez tuku je k ničemu…(stejně jako veškeré light výrobky)
Už to ani není tvaroh a obsah bílkovin bude asi velmi nepatrný…
Vyhozený peníz a užitek mizivý..
Zdravý a hodnotný tvaroh je vždy tučný, případmě polotučný.
Netuším, z jakého důvodu tvaroh bez tuku baštíte, ani pro redukci
hmotnosti bych ho nebaštila. 😉
0
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |