Avatar uživatele
esopeso

Kamarádka mi udělala melír z barvy pallete,měl být bílý,teď mám fialovomodré proužky!poraďte co s tím?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4712 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
venkovan

Proč takovou barvu v dnešní době řešit. Nechal bych to a kdo má blbý řeči, tak hodím odkaz na nějaký společenský magazín a IN hvězdu.
Udělej z toho přednost a nikomu neříkej, že je to omyl.
Občas se zastavuji u jedné čerpací stanice kde má pokladní zelené vlasy, u jiné zas do kovového lesku a vždycky mne s tím holky dostanou. Když se s tím umí chodit, tak je to v pohodě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Naprosto stoprocentní rada bez jakýchkoli problémů : zcela oholit

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Terryle

Hmmm, asi bude nejlepší zajít ke kadeřnici a říct jí přesně, jaká barva a jak se aplikovala – a požádat o pomoc ji. Předpokládám, že vlasy byly barvené ještě před melírem – občas si barvy nesednou a zblázní se…
Samozřejmě by byla možnost to zkusit např. přebarvit něčím tmavým, aby to ten „melír“ zakrylo, ale nikdo vám nezaručí, že ty proužky třeba nezezelenají a zbytek vlasů třeba nezčervená :o) Když už jsou takhle rozblázněný, nechala bych to na odborníkovi. Anebo se s tím zkrátka smířit (třeba mně osobně přijdou fialovomodrý proužky moc hezký, ale chápu, že ne každý je chce :o)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Andělé

Kdysi jsem si své blond vlasy prosvětlovala šamponem od Pallete,který měl být bílý až stříbrný.Abych dosáhla bílé barvy,musela jsem si ho jen nanést a ihned smýt(ikdyž v návodě psali pár minut)jinak jsem byla fialovomodrá.Naš­těstí to byl jen šampon,takže po pár umytí jsem byla opět blond.Pokud máte barvu a ne šampon,bude to trvat delší dobu,ale myslím,že ho vymyjete.Nikdy jsem nedosáhla té barvy,která byla na obrázku.Mám svou super kadeřnici,která mi nanáší bílý melír a barva mi stále drží.Zeptejte se své kadeřnice,ale dle mé zkušenosti barvu vymyjete:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MacChill

Drap: Ty si asi dneska snídal vtipnou kaši co? Opravdu rada nad zlato…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl