Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Kde a pod jakým názvem souboru najít v NB technický manuál v češtině k NB ASUS X550C?

Mám drobný problémek. V mém NB ASUS X550C mám určitě manuál k tomuto, ale zatím se mi nepodařilo zjistit kde. V minulosti jsem jej měl jako „zástupce“ na ploše, ale nějakými manipulacemi na NB se mi jej podařilo odstranit. Nyní bych do něj potřeboval nahlédnout, ale nevím, pod jakým názvem a kde jej najít. Složka ASUSu v NB (OS (C:), Program Files (x86)) je poměrně obsáhlá ale ať v ní hrabu jak hrabu, ještě se mi nepodařilo ten manuál najít. Poradí někdo, kde by mohl být a jak by se mohl jmenovat? Třeba i pouze, pod jakou příponou bude uveden. Děkuji.

Zajímavá 0 před 2600 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Jmenuje se CZ_eManual_X550CA_VE­R7926_A.pdf…
😉
A případně ho najdeš i tady – http://dlcdne­t.asus.com/pub/A­SUS/nb/X550CC/CZ_e­Manual_X550CA_VE­R7926_A.pdf .

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Gecco, díky za reakci. NB jsem prohledal, ale tenhle soubor .pdf jsem v něm nikde nenašel. Možná to tam někde bude, ale v jiné formě. Pomocí Tvého odkazu jsem si stáhl tedy ten manuál v .pdf, ale je s ním problém. Při čtení Ad.Read. se nenačítají liché stránky, sudé ano. Při načítání lichých stránek se objeví hláška: Při zpracování stránky se vyskytla chyba. Při přečtení tohoto dokumentu se vyskytl problém (109). Při jejím odkliknutí se pak načte další sudá stránka. Takže liché stránky nejdou vůbec načíst. A vytisknout na tiskárně manuál taky nejde (zřejmě z téhož důvodu). Nevíš, o co by mohlo jít? A co znamená že je (Zabezpečený) což je u jeho popisu uvedeno. Nemá to nějakou souvislost? No a prosím Tě, kde jsi na ten odkaz přišel, třeba tam bude i manuál jiný a funkční. Jinak ještě budu „pátrat“ dál. Zkusím to ještě i na poradna.net.
Zatím díky. Zdravím.

před 2599 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Pátrat po jiném souboru můžeš tady – https://www.a­sus.com/cz/sup­port/ – zadej model notesu a pak Podpora → Manuál a dokumenty …
___
Mně ale jde stažený soubor normálně číst (vyzkoušeno PDF Complete 4.1.8, PDF Architect 3.1.01, Čtečka Win8.1, Opera 43.0) – zkus jen jiný prohlížeč…
😉

před 2599 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Asi byla chyba někde v adrese odkazu, nebo v tomto konkrétním souboru. Nešlo to na ten Tvůj původní odkaz (i po několikeré přeinstalaci), ani na jiném prohlížeči (zkusil jsem Operu). Ale když jsem to stáhl přímo ze stránek asus.com (pod stejným názvem), tak je to OK a jde to i v tom Ad.Read. Takže kde byla zrada netuším.
Ještě jednou díky a zdravím.

před 2598 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Tak hlavně, že se podařilo…
😉

před 2598 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek