Avatar uživatele
Zvědavý

Kde bydlí obyvatelé tzv. Liberlandu?

Tohoto tzv. státu Víta Jedličky

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2724 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
annas

President teď shání obyvatelstvo. První lidé se už hlásí… takže jeho obyvateli se mohou stát ti, kteří požádají o občanství. Zatím žijí ve svých původních domovech.

"Většina plochy Lieberlandu je les, další připadá na louky, ale noví osadníci se mohou pochlubit i pláží přiléhající k Dunaji. Plánují část pozemků rozprodat nebo věnovat lidem ke stavbě usedlostí. To, co kromě silnic, měst, bank, průmyslu, ekonomiky i zákonů v Liberlandu chybí, jsou totiž obyvatelé.

Proto teď také web vyzývá, aby se se žádostí o občanství v Liberlandu přihlásili: " Chcete se stát občanem Liberlandu? Liberland aktuálně přijímá žádosti o občanství, které budou postupně vyřízeny..

Zákaz vstupu mají komunisté, (neo)nacisté a podobní extrémisti. A také lidé odsouzení za závažné trestné činy. Vítáni jsou všichni, kdo „mají úctu k ostatním lidem a respektují názory ostatních bez ohledu na jejich rasu, národnost, orientaci, či náboženské vyznání“.

K tomu, abyste se stali občany Liberlandu potřebujete odeslat úvodní dopis, kde se představíte a napíšete stručné informace o tom, kdo jste a proč se chcete stát občanem Liberlandu. Připojit můžete i váš životopis nebo číslo telefonu. Co potřebujete zcela určitě, je naskenovaný občanský průkaz nebo pas. Údaje z nich poslouží k vyhotovení liberlandských dokladů."

http://tn.nova­.cz/clanek/cech-zalozil-v-evrope-novy-stat-chcete-byt-obcany-liberlandu.html

"

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Kde chtějí. Někteří v Česku, někteří v jiných zemích. Přesný seznam „obyvatel“ neni znám.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Kdekoliv…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Gestas

U sebe doma, ne na tom ostrůvku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
xxx3

tam kde žili doposud, nicméně v Liberlandu by si přáli hlavně platit daně ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek