Avatar uživatele
Hafanana

Kde hledat reality? Má smysl chodit jinam než na Sreality?

Kde hledat reality? Má smysl chodit jinam než na Sreality? Vím, že existují i jiné servery, taky třeba Bezrealitky, ale má to význam je navštěvovat? Nabídka jiných než Sreality se mi zdá stejná, jen menší… Co vy na to?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4103 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pusinka50

Minulé 2 měsíce jsem trávila nad realitními servery pomalu 24 hod denně. Na serveru Bezrealitky.cz není zrovna dobrý výběr. Lepší je třeba Hyperinzerce.cz, byty.cz, maximareality.cz, mysakreality.cz, ereality.cz, realityidnes.cz, bazos.cz… Nevím z hlavy přesně ty názvy, možná jsem se teď sekla v napsání adresy. Ale vyjede ti to ve vyhledávači…
Sreality.cz je, pravda, největší server s největším počtem bytů, web strana je velmi dobře udělaná, můžeš si tam zadat v hledání i lokalitu podle ulic, řadit inzeráty od nejnovějších, podle ceny atd. Ale má jistě smysl chodit i na servery jednotlivých realitek, které ti naběhnou, když si do vyhledávače zadáš „realitní kancelář“ či „realitka“. Každá realitní kancelář má v nabídce i byty, které nejsou uvedeny na Sreality.cz a pravidelně své nabídky aktualizují a těch bytů, co nejsou uvedeny i současně na Sreality, je kupodivu opravdu dost.
Můžeš realitkám poslat konkrétní zadání, většina makléřů je, dle mé současné osobní zkušenosti, slušná, když napíšeš poznámku, že si nepřeješ být volán (jinak se z toho zblázníš a telefony budou drnčet), ať tě nejdříve pouze kontaktují meilem nebo sms s konkrétními nabídkami, tak to dodržují.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Na každé stránce jsou ale reality jiné. Někde jich je více, jinde méně. Dobrý nákup realit se může zadažit i z letáčku na sloupu veřejného osvětlení. To si každý musí vybrat sám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Hukot

No ještě za zkoušku stojí server https://rknabid­ky.cz a proč? Protože mám ocit, že to opravdu je pro nás inzerující, co třeba nechcem realitku a není to skrytá realitka a hlavně má na stránkách spousty užitečných informací a i smlouvy ke stažení, ale je to na každém kdo si co vybere. S reality jsou profláknuté, nabídky je veliká, ale chci listovat na plno stránkách, já ne:-)

Avatar uživatele
Michálek1245

Hodně záleží na tom, jak moc si s tím chcete hrát a kolik toho necháte na realitní kanceláři. My teda ve firmě na realitní kanceláři necháváme všechno, takže jsme si přes https://entuzi­o.cz/realitni-kancelare-ostrava/ našli nejlepší realitní kanceláře Ostrava a vybrali jsme si tam firmu, která měla fakt dobré recenze a zaměřovala se na prodej firemních nemovitostí.

Avatar uživatele
anonym

Záleží na tom, kde byt hledáte. Sreality jsou sice super, ale také tam není všechno. Třeba když jsem já hledal svůj byt v Praze, tak jsem ho našel na https://www.psn.cz/ Schválně jsem se díval i na sreality a tam nebyl.

před 1936 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

před 2187 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Miladslan

Máte někdo zkušenosti se spolehlivou realitní kanceláří z Prahy? poradíte mi komu svěřit prodej domu?

před 1886 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SeverkaS

Mám dobré zkušenosti s kanceláří Finovo která mi pomohla s koupí nemovitosti i jejího následného pojištění. Nevím sice jestli jsou přímo z Prahy, ale možná by vám mohli i tak poradit nebo pomoct.

Avatar uživatele
Broukk

Také hledáme s partnerkou spolehlivou realitku pro prodej bytu, chceme koupit menší domeček za Prahou.

před 1884 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Karelhor

Jestli chcete rychle peníze, tak doporučuji realitní kancelář Edox reality, která ještě před prodejem vyplácí zálohu.

před 1883 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek