Avatar uživatele
Kamionacka09

Kde je bolak a ocko? Uz jsem je tu dlouho necetla

Nevite nekdo o nich?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? mosoj, Drap, briketka10, RyuzakiKate, anonym, Nazdar Bazar před 4139 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Damiana

To nevím.
Ale jejich absence je přesným příkladem toho, že když dva udělají totéž, má to na jejich okolí úplně rozdílný dopad.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
manon

Bolak si čistí zuby – viz odpověď barnajky: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/co-takhle-trocha-humoru-nechybi-vam :)
Doplňuji:
Já myslím, že teď žije poustevnickým životem, věnuje se filozofii a dává dohromady těch 142 otázek :)

Upravil/a: manon

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Sůwa

Bolak tu citelně chybí a ocko třeba najde lepší uplatnění na podobných serverech – poradte.cz, nebo mojestarosti.cz. Tam by se nemusela tolik rozčilovat, protože od hlídání kodexu jsou tam povolanější 🙂

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Bolak nevím a přeji mu ať se mu daří a o očko jste nestáli a pořádali na ní lynč.
Doplňuji:
Jo a mezi námi. Zlaté očko, než to co se tady v poslední době objevuje.

Upravil/a: mosoj

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

O ocku vím, dala si oraz.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

Ocko jsem moc neznal ale teď mě možná ukamenujete protože jsem i docela rád že tu bolak není. Ty jeho rádoby vtipné otázky už mi připadaly trapné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

Bolak šel možná na obchůzku…jako chodil Krokodýl Dundee. Doufám, že nebude moc dlouhá a že nám tu popřeje všechno nejlepší na Nový rok, taky po něm a jeho vtipnejch výhovorkách hodně smutnim

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
david22

já taky ne :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

pro příště, stačí napsat Dr.Axlovi, ten má doma interaktivní mapu uživatelů a ví kde se v reálném čase pohybuje každý z nás

před 4119 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

chtěla jsem něco napsat, ale
zkřivily se mi prsty a pusa :((

před 4131 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

briketka10: Neber si to tak, každý má právo na názor.

před 4131 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Řekla bych, že se v posledních ukázalo, že očko citelně chybí svým způsobem možná někomu může chybět i bolak. Jde o to, co tady od toho očekáváte. Bylo tady několik dotazů, které by zrovna očko excelentně zvládla. Bolaka mám ráda, ale bez jeho humoru dokážu žít. Je to přesně o tom, zda je tato odpovědna schopna fungovat bez lidí, jako byla očko, nebo se tu budeme bavit sami mezi sebou a nějaké dotěrné dotazy „z venku“ budeme ignorovat.

před 4138 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Jak se zdá, nepříjemné pravdy se nehodí do chatovacího formátu, tak se je kdosi pokusil umlčet vymazáním. Naštěstí mosoj to už vyjádřil lapidárně na pár řádcích.
Od admina infomail chybí, takže kdosi z potrefených, jak příznačné!

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Kdosi,pokusil…To píšeš o sobě,že?! Srabe!

před 4138 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Kopie původní odpovědi:
Ti, co vědí se nepotřebují ptát a ostatní by měli respektovat právo na svobodu kohokoliv.
Rok a půl jsem ignoroval podobná vyvolávání a osobní výzvy, ale když už to přesáhlo únosnou míru a napsal jsem 1× strohou realitu, abyste přestali nechutně rejpat, že se někdo zapomněl u popelnic, vykašlali se na virtuální hrátky a dopřáli klid někomu po nehodě, tak v tu ránu byl oheň na střeše.
V bulváru lačně hltáte zprávy o soukromí celebrit, ale chraň Bůh, když se totéž začne týkat kohokoliv ze zdejších nicků (v podstatě anonymních přezdívek bez fyzické identity).
mosoj to napsal jasně, kdo sleduje úpadek, ani se nediví útlumu řady znechucených uživatelů (jen v letošním roce již několik desítek). Poradna se skutečně užitečnými radami do života se stává plytkým chatem.
Jaký přínos má tato otázka pro praktický život drtivé většiny uživatelů (k dnešku téměř 20 tisíc aktivně registrovaných),. co zde doufají nalézt aktuální a věcné rady pro různé obtížené životní situace, případně solidní poučení?
Pokud ocko (či další), poukazovala na chyby a věčné závadné příspěvky, tak se nejvíce vztekali právě ti chybující. Pro opravdu slušné uživatele tu postupně ubývá prostoru a vy se ještě divíte? Pak tu zřejmě ně-kterým už chybí triviální soudnost.
(Na rozdíl od těch, co se producírují, nepotřebují halasně avizovat, že odcházejí. Kromě toho zapomínáte na jednoduchý fakt, že značný podíl těch, co si zde kompenzovali absenci opravdových sociálních kontaktů anebo jen ubíjeli nudu v nezaměstnanosti, konečně čapli nějakou z předvánočních brigád, kdy chodí přes den regulérně makat.)
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/jak-to-ze-zde-nekdo-poklada-denne-ix-otazek

před 4138 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

Dr.Axl : Teď je ideální příležitost vysvětlit, JAK jsi se k informacím o nehodě barbakana dostal. O nic jiného totiž nešlo, protože většina mu přála jen to nejlepší a brzké uzdravení. Jinak jsou v tvém příspěvku jen obvyklé demagogické bláboly, které netřeba brát vážně.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Připadá mi to, že snad někdo neumí číst.

  1. Otázku vložil Drap, takže o něj, coby původce rozruchu by se měl barbakan zajímat.
  2. Odkaz na evidenci nehod byl v původní odpovědi, nějak ji ignorujete.
  3. Stejně jako v žurnalistice, pokud by informace nebyla pravdivá, redakce by ji dementovala. (Pakliže došlo v čemkoliv ke zkreslení, dotyčný by byl 1. jenž by to rozporoval) Naopak Tazatel i led za informaci poděkovali.
  4. Stejně jako v legitimní investigativní novinařině, se infomace ověřují, než se uvedou, ale aby tento princip fungoval, je založen na nepsané dohodě, (k níž patří např. i důsledná ochrana informačních zdrojů). Snadno by mohly dotvrdit jak Bohemica, tak Damiana, jež média poznaly na vlastní kůži.

V neposlední řadě se stále pohybujeme ve virtuální rovině, kdy 1 uživatel může mít více nicků, takže samotný nick má specifickou roli, na níž nelze aplikovat právní postavení fyzické osoby.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
led

Poďakovali sme v dobrej viere, že informáciu máte zo zdroja blízkeho barbakanovi, teda s jeho súhlasom v zastúpení (podľa vašej informácie, on vám to povedať nemohol). Zjavne a to tu aj priznávate, čerpáte aj z iných zdrojov. Nakoľko legálnym spôsobom, to tu nemôžem hodnotiť a ani nechcem. Je jasne, že poznáte i mená skútočných nositeľov viruálnych avatarov a záleží len na vás, nakoľko zostanete k tejto skutočnosti mlčanlivý (bod 4). Stejně jako v legitimní investigativní novinařině, se infomace ověřují, než se uvedou" Máte pravdu, že médiá túto zásadu veľakrát porušujú, aj napriek priamemu zákazu postihnutých, prípadne podávajú skreslene, tak ako to vyhovuje im (tragickým hlasom, zábery nehodné slušného novinára, zostrihané s opačným významom) -osobná skúsenosť oboch spôsobov-.(asi tak ako vy ste nedávno použili citát A.Zápotockého povedaný pri istej situácii, v inom skresľujúcom význame):
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/ktery-vyraz-pouzivate-pro-pojmenovani-stejne-sktuecnosti#dis­cussion

„takže samotný nick má specifickou roli, na níž nelze aplikovat právní postavení fyzické osoby.“ – na jednej strane máte pravdu, ale pozor, táto formulácia pravdy je veľmi nebezpečná aj voči samotnému porušovateľovi, ak fyzická osoba má z toho ujmu.
Pokiaľ ste čerpali z legálne verejného zdroja, prosím o zverejnenie toho zdroja a odkazu na konkrétnu informáciu. (v tomto sa pripájam k Sůwe).

před 4138 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Otevřený dopis pro uživatele Dr.Axla (po jeho přečtení si to můžeš smazat,ale nech reagovat i jiné!)

To,že mi ze svého emailu neodpovídáš na můj dotaz: od koho ses dozvěděl o mé nehodě a kdo ti dal právo zveřejnit tuto skutečnost je od Tebe ubohé. Takové otázky,jakou položil Drap,jsou tady na denním pořádku,zvlášť,když se tady někdo neobjeví delší dobu.Ty,lačný bodů si vyblil takovou nehoráznost. Kde je Tvá úcta ke kodexu,který tak vehementně bráníš. Jsi lhář i v tom ,že si nemohl zjistit z evidence dopravních nehod,že jsem byl účastníkem. Jak psala Sůva – dokaž to odkazem! A proto se ptám přede všemi,kteří mají právo vědět,jak ses dostal k těmto informacím a kdo ti dal právo na zveřejnění!!!
Pokud jsi čestný,odpovíš.
I má žádost,abys mi umožnil kontaktovat v IP,přišla nazmar. Schováváš se sám před sebou!!!

Pavel alias barbakan

před 4138 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

Vyhledala jsem si zpětně původní otázku, ale žádný odkaz na evidenci nehod jsem nenašla. Že by napsali „barbakan měl nehodu“? Jsme přece ve virtuální rovině.
Zakrýt vlastní chybu zbytečným blábolením o ničem není žádný kumšt, to umí i politici a o dost lépe 🙂
Prosím o zadání odkazu, je to přece tvůj hlavní přísun bodíků ( falešných ) na tomto serveru.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

.. ten to nevysvetli Suwo nikdy … hodil nam sem ten bulvarni titulek o B., ale pak se k nemu nemel …
bolak me chybi silene moc … ten jeho humor, …jeho matematika .. klobouk dolu . -iv-

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Je přece jedno, kdo se zeptal na barbakana (drap). Asi ten, komu chyběl. To ale není důvod na sdělování soukromých věcí, ke kterým nemá člověk svolení dotyčného. Chápu, že se lidi ptají na bolaka. Barnajka, když o něm psala, vzkázala to, k čemu jí bolak dal oprávnění. To je v pořádku. I kdybych tisíckrát věděla, kde je bolak nebo kde byl barbakan, neřekla bych to, kdybych od nich neměla svolení. Takový je můj pohled na věc.
Odpověď Dr.Axla tenkrát vzbuzovala dojem, že to oprávnění od barbakana měl. I když ode mne se palce nedočkala, protože se mi to nezdálo :( To říkám rovnou.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Dr.Axl: Já samozřejmě ocko tu brigádu přeju, ale nezlob se, to spolu stejně nemůže souviset :) Většina uživatelů tady chodí do práce nebo má povinnosti (i důchodci asi mají) a jen sem nakoukne – někdo může víc, někdo pružněji, někdo občas. To, že někdo sehnal brigádu, není ten pravý důvod, že zmizí úplně. Důvod je prostě jiný.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Úvaha o možných brigádách v adventním čase neměla žádnou souvislost s ockem, to si jen soukromě dedukuješ, byl to obecný příklad, že řada nicků sem v současné době chodí méně.
Jenže ti řadoví a nenápadní nejsou asi tak vděčným tématem, ostatně klubru vám snad odpověděl, že si dala voraz.
(Byť třeba znám bližší motivaci, stejně tak vím, že by dotyčná nestála o nějaké ventilování, takže jen opakuji, prostě každý má právo volby, neberme jim je!).
Má-li přesto někdo potřebu osobní zvědavosti, od toho má vnitřní poštu, netřeba vše vytrubovat, i když je to jen virtuálno.
P.S. Narážka na bulvár jen odkazovala na náklady některých titulů oproti seriózním deníkům, takže je nejspíš někdo musí kupovat, když jsou vydávány v takových nákladech.
I na začátku Odpovědí byly rubriky Zábava jen doplňkových cca 5–10% otázek. Dnes převažuje nad věcnými a odbornými dotazy.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Neptala jsem se, kde je ocko. Je asi tam, kde chce být. Velmi dobře vím, že tvá poznámka o nezaměstnaných, co konečně díky brigádám něco dělají a už tady tudíž nemůžou honit své ego (promiň, citovat přesně už nelze, Tvá odpověď zmizela) nemířila na ocko a byla namířená na bolaka – jen jsi zapomněl ve své snaze ho nějak shodit na možnost, že je to rentiér, co právě odjel na cestu kolem světa :)
Schválně jsem to obrátila na ocko, aby Ti došlo, že tohle se nedělá.
Nevím proč se tady oháníš nějakými začátky odpovědí a tím, kolik otázek je zařazeno v jaké rubrice. Máš lví podíl na tom, že jich je hodně v zábavě. Ale nakonec je to jedno. Není podstatné v jaké rubrice jsou.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Dr.Axl: A za sebe – nehltám lačně zprávy ze soukromí celebrit. Vůbec by se neměly uveřejňovat. (PS: Zase ses snažil být lepší než ostatní nebo než někdo a zase jsi dosáhl opaku).

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

manon, nechte ho.., alespon si zachatuje .. :)

  • iv-

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

  • iv-II.: Jenže to, co napsal, bylo nefér (o to víc, že ví, že bolak tady není). Tak mi to nedalo :)

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

manon, a vy jste od nej nekdy neco cetla, co bylo fer ?
:)
a tu otazku jsem necetla , ani odpoved, tak nevim o co slo …, napiste mi to prosim, ve strucnosti .. diky. -iv-

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Byla to odpověď na tuto otázku. Je škoda, že je smazána. Nechci nesprávně citovat, nejvíc mne naštvalo to, k čemu jsem se vyjádřila výše – a schválně dělala blbou, že si jako myslím, že Dr.Axl mířil brigádami na zmizení ocka :) Nemířil :) Stejně jako to nebyla obecná poznámka k tomu, že je tady úbytek uživatelů.

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

diky , manon ..

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Není zač, -iv-II. :) (Nikdo nemá tak složitý nick jako Vy :D )

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

staci psat -iv- .. bez te dvojky … ja tu drive byla jen pod -iv- ,
pak jsem zacala znovu , ale uz jsem nemohla pod -iv- , tak jsem musela pridat tu II. :)

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Tak já to budu od příště s dovolením zkracovat :)

před 4139 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek