Avatar uživatele
veronika36

Kde je nejvýhodnější si založit tzv.studentský účet? Máte někdo nějaké zkušenosti, které by mi pomohli s výběrem?

Dobrý den, potřebovala bych poradit, kde si založit sudentský účet. Máte někdo nějaké dobré, nebo naopak špatné zkušenosti s nějakou bankou? Kterou byste mi doporučili Děkuji

Zajímavá 0 před 3185 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Quimby

Taky studuji, chystám se na vysokou, tak sem nedávno také řešil účet.
Já bych ti momentálně mohl doporučit EquaBank, sice to není studentský účet, ale jejich běžný účet je celkem dobrej. Většina věcí zdarma, mě šlo hlavně o dobré internetové bankovnictví. Jediné, co je trochu zvláštní je, že sice mají pobočky, ale peníze se vkládají pouze pomocí pošty. Což je na jednu stranu fajn, že mají tímpádem fakt hodně „poboček“, ale vložení stojí kolem 30korun. Banka ti ho jednou měsíčně proplatí, takže pokud moc nevkládáš, tak je to také zdarma.
Předtím jsem ještě koukal na Unicredit, na jejich U-konto, které je pro lidi 15–26 také dost zdarma. Ale nakonec sem se pro ně nerozhodl.

Každopádně zkus si hlavně ujasnit co od účtu očekáváš, co skutečně potřebuješ. Pak podle svých parametrů banku už najdeš snadno.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kamilovo

To já jsem si zrovna před nedávnem založil studentský účet přes https://www.du­ofinance.cz/stu­dentsky-ucet-g2-komercni-banka a jsem naprosto spokojený. Nečekám sice od banky hodně, ale myslím, že i pro náročnějšího uživatele bude zrovna tento účet to pravé.

před 1261 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek