Avatar uživatele
koník.

Kde koupit NOVÉ zboží, které je ze staré kolekce, nebo se již nevyrábí?

Asi to taky znáte, chcete si koupit zboží se kterým jste byli velice spokojeni,nebo si ho teprve chcete koupit protože jste ho někde viděli, jenže jste zjistili, že Vámi vybraný produkt se již normálně v obchodech nenabízí. Je to tim, že to zboží je ze staré kolekce a již se prostě nevyrábí. Týká se to elektroniky , módy ale i knih. Neříkejte mi, že už doopravdy nikde na skladě není ani jeden kus (tomu se mi nechce věřit). Kam se mám podívat abych zboží dohledal? Kromě ebay ,aukro i heuréka, kde už jsem pochopitelně hledal taky.
Doplňuji:
Dejte prosím tipy na možné webová stránky, kde se tyto produkty dají koupit. Kromě stránek výrobců a nakladatelů. (nakladateli jsem psal a výrobcům psát považuji za zbatečné)
mp3– Apple iPod Nano 6g 8Gb
kalhoty- Funstorm
kabelka- Daikine
kniha- Rum-Výpravný příběh nápoje, který dobyl svět

Zajímavá 0 před 3793 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

…„Neříkejte mi, že už doopravdy nikde na skladě není ani jeden kus“…
Čertví – ale pokud i třeba je – a je majitel nenabídne k prodeji, těžko se o něm dozvíš, prostě ke koupi není. Samozřejmě můžeš oslovit výrobce s prosbou o dohledání ´posledních´ kusů – osobně ale nevěřím v úspěch.
Máš, po dosloužení stávající věci, dvě možnosti – buďto se smíříš s ´inovací´ a koupíš novější výrobek – a nebo nekoupíš nic. Pak je ještě varianta nechat si vyrobit původní vzor (výrobek) podle někdejšího ´receptu´, jenže to by bylo tak drahé, že v praxi to stěží připadá v úvahu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
duchodce84

Nevím jak ostatní zboží, ale pokud jde o drogerii, tak jsem dnes našel velmi zajímavý a po shlédnutí jsem tam našel pár věcí, které mě nadchly:
www.drogerie-domu.cz
Doplňuji:
Pro děti jsou tady různé velmi zajímavé hračky – i na objednávku, pokud není zboží zrovna na výdejním místě . Platí to i pro tu drogerii (ověřeno osobně několikrát).

Upravil/a: duchodce84

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
duchodce84

PS skleroza funguje – ještě tu adresu na hračky pro kluky:
http://www.ku­lickovky.com/
Omlouvám se , ale nejsem tak sběhlý a ta"slkeněnka" ně stále votravuje !!!

před 3793 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek