Avatar uživatele
nikole

Kde koupit nastavitelné těhotenské plavky?

Ahojky, četla jsem, že pro těhulky jsou plavky, které se dají nastavit podle velikosti bříška, nevíte, kde bych takové sehnala???

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 3645 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
chudst

Dobrý den, zkuste se podívat sem: http://www.he­ureka.cz/?h%5Bfra­ze%5D=t%C4%9Bho­tensk%C3%A9+plav­ky (případně sem: http://tehotenska-moda.heureka.cz/li­tex-dvoudilne-tehotenske-plavky-76548_2/ ). Nevím, odkud jste, pokud si např. plavky chcete vyzkoušet – podívejte se, zda-li obchod nemá ve Vašem městě pobočku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Barbora9

Ahoj, já mám tyto http://babycar­.cz/podprsenky/7034-carriwell-tehotenske-plavky-dvoudilne-tankini.html# – no sice se nedají podle pupíku nastavovat, ale bříšku se přizpůsobují sami, podle toho, jak je velké, o přímém nastavování jsem ještě snad ani neslyšela. Výhodou je ještě, že se dají nastavovat za krkem, jak se ti hodí a je ti pohodlné. Můžeš koupit v Brně v kamenném obchodu, nebo klidně objednat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
květák75

Já bych být tebou zkusila mrknout na happymum. Mám pocit, že nějaké takové plavky tam mají. Já sama jsem si je tam teda nekupovala, ale měla jsem odtud jedny těhotenské kalhoty, viz https://www.hap­pymum.cz/teho­tenske-kalhoty/ a musím říct, že ty byly vážně super.

před 1678 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování