Nuk Nuk má pravdu. Ještě doplním, že bezvaječné těstoviny jsou o poznání zdravější, protože už samotná kombinace mouka+vejce je chybou, vyžadující po žaludku až 12-hodinovou dobu trávení.
0 Nominace Nahlásit |
Bezvaječné těstoviny jsou především alternativou pro lidi, kteří mají nějakou alergii na vejce. Jinak v použití nevidím zásadní rozdíl.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |