Avatar uživatele
straširybka

Kde právě teď jste a co děláte?

kde jste teď a co děláte, kromě toho, že píšete sem a co se chystáte dělat?
Moje odpověď: jsem doma, mám tu bordel, musim uklidit, pověsit prádlo a teď jdu vařit rizoto. Až přijede manžel z práce, zkusím ho ukecat třeba na ty houby. Pak přijdem domů, budem hladoví, protože nic nenajdem a budeme si vyndavat klíšťata. To je můj denní plán 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda, dudu, pekynka před 5018 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
panenka

Ted jsem zrovna dodělala oběd (Flamendr s hranolkama a okurový salát)já ted dojídám ze včerejška smaženou cuketu s hranolkama a chystám se jít po obědě do obchodu nakoupit,žehlit si prádlo a uklízet koupelnu takže toho mám dnes hodně.A protože jsem dětem v Pátek slíbila výlet tak už ted přemýšlím co uvařit abychom se rychle mohly najíst a jet.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
lilibou

na rekvalifikaci na úp..v informační a poradenské kanceláři,nikdo nechodí a já se nudím..jen občas někdo přijde že chce poradit s životopisem atd..a to tu jsem až do pěti..ještě že mám odpovědi.cz:)

potom pujdu domů,kde bude protivnej a hladovej přítel,tak mu něco uvařim..pak si na chvíli lehnu,a pak budu malovat(je to můj koníček) pak zas něco na večeři a pak spinkat a tulit se

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
9 řemesel

Jo tak to rizoto se právě dodělává,ze zbytku kachny a s domácí zeleninkou.Až to sním a jako vždy manželce pochválím,sešiju přednášku,sednu do auta a pojede ke konzultantíkovi.On mne asi vyhodí i s tou koalou,pojedu domů,začnu předělávat,žena bude vrčet,že je doma práce jak na kostele a já ji snad nevidím či co,pak bude večeře,já ji pochválím,atd­.....ale to už tady bylo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Právě jsem se vrátil nikoliv z hradu, ale z nákupů a tunelování našeho účtu před bankomat. Nyní čekám až přiharcuje manželka s návštěvou – dcerou a dvěma vnuky,jinak též brněnskými draky. Těším se na ně a přemýšlím čím je překvapit, ale také nad tím, jak bude asi vypadat náš zatím uklizený byt, než hošani půjdou večer do hajan.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
oskar

Před dvěma hod.jsem přišel z lesa s košikem hřibů,očistil nakrájel,uvařil kafe a sedám k počítači a přeji Vám hezké odpoledne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pekynka

Sázím si levanduli kolem chodníku, vařit nemusím dnes jsem sama doma. Kolem po cestě stále někdo chodítak se staví a už piji asi pátou kávu, je tu provoz a líbí se jim ten záhon.
Věřte své
koalí samičce a přesvěčte konzultanta, že je to ten nejlepší nápad, věřte si !
Udělejta si z toho dne alespoň malou radost, vždyť je venku krásně, alespoń na západě a každá hezká chvilka pohladí duši.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pondělí

jo,já to napíšu a stejně odpověď vymažou jako závadnou.....­...........

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kwika13

Jsem doma a nudím se ale co se hub týče učitě rostou našly jsme velké i malé…hřiby, bedly a ještě nějaké newím ted jak se jmenujou

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek