Avatar uživatele
charliesheep

Kde půjčí střešní box?

Sháním na léto střešní box na auto,nevíte o půjčovně těchto záležitostí,pop­řípadě půjčí box za smluvenou odměnu někdo v oblasti Olomouc,Prostě­jov,Vyškov? Dí­ky.

Zajímavá 0 před 4093 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Hykam

Také jsem si chtěl jednou pujšit střešní box, ale když po mne chtěli za týden přes 1000kč, tak jsem to vzdal, to je lepší dokoupit nějaké věci na místě, případně, pokud to není jednorázová akce, zakoupit vlastní. Od cca 3 000kč se dá v pohodě pořídit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Pepina7897

Dobrý den, ráda bych vám pomohla, ale bohužel neznám konkrétní půjčovnu střešního boxu v oblasti Olomouc, Prostějov, nebo Vyškov. Nicméně můžete zvážit několik možností, jako hledat půjčovnu, ale podle mě je nejlepší si ho koupit a k tomu i příslušenství pro střešní boxy. Není to zas, tak drahé a určitě ho využijete. Přeji hodně štěstí při rozhodování.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kamilovo

Myslím si, že je rozhodně výhodnější si takový střešní box koupit. My jsme si jej před nedávnem objednávali z https://www.fil­sonstore.cz/stres­ni-boxy-autoboxy-rakve/ a myslím, že ta investice kolem 4000 korun se prostě vyplatí. Ta cena za zapůjčení rozhodně není levná, takže si myslím, že po pokud na dovolenou vyrážíte alespoň jednou ročně, vlastní střešní box se rozhodně vyplatí.

před 1456 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Čauky :) Docela bych potřebovala radu. S manželem vybíráme střešní nosič. Na trhu je spousty společností, které je nabízejí. My ale nevíme, pro koho se rozhodnout. Jaká značka se osvědčila vám. Docela se nám líbí nabídka od neumann. Zkušenosti?

před 1750 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek