Avatar uživatele
Amie

Kde se bere „letecká pošta“?

Odkud vlastně berete tu leteckou poštu? To jsou nějaké internetové stránky či co? Vím jen, že mi těchto dost věcí chodí na maily a nejen mě.
Doplňuji:
Takže něco jako Uloz.to? Vložíš soubor a ostatní ho můžu stáhnout nebo si ho otevřít?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Amie

Zajímavá 0 před 4354 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

To je server, kam když chceš někomu poslat nějakej soubor ze svého disku (obrázek,vide­o,dokument atd), tento soubor uploaduješ (uložíš) a on ti na něj vyhodí odkaz.
Je to prostě takový intenetový skladiště.

Podle nejnovějších údajů ČSÚ z března 2012 více než 96% všech uložených dat na server LeteckaPosta.cz má na svědomí Drap.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

letecká pošta je pouze server na ukládání a sdílení souborů. Ty soubory mohou být odkudkoliv. Třeba právě, jak říkáte, mohly někomu přijít mailem – a příjemce je chce sdílet, tož ho hodí na Leteckou poštu…
Doplňuji:
tak nějak, jen s tím rozdílem, že na Letecké poště se nemusíte registrovat, zato však je na rozdíl od Ulož.to omezená doba sdílení souboru – max. 19 dní.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Sůwa

Když jsem tu v září 2011 začínala, poradili mi k vložení obrázku „nadapenny“, to už zmizelo a tak jsem vyzkoušela „ulozto“, jenže tam po mně chtěli registraci a stejně se to nepodařilo. Zatím vím o jediné slušné možnosti a tou je právě letecká pošta, která umožňuje sem zkopírovat číslo, případně někomu odkaz poslat. Znáte ještě další možnosti ( mimo ulozsko.sk) ?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Děda Louda

Pro kočičku Sůwu, ale i ostatní, kdo tápou: Nadapenny je pro nás už skutečně v internetovém nebi. Stejným způsobem funguje spolehlivě sužba na adrese http://tinypic.com/

před 4354 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

Dědo Loudo, díky, ale já anglicky neumím, takže tápu. Prosím ještě o návod, jak zvolit foto z vlastního PC, abych ho mohla sem vložit. Pak hned vyzkouším poslat skutečnou původní kočičku Sůwu. Díky.

před 4354 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
WeeBear

Pro fotky z počítače obvykle volím http://img.jan­forman.com , můžu jen doporučit. Každopádně jiné soubory se tam uložit opravdu nedají, pak už volím leteckou poštu.

před 4354 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek