Avatar uživatele
lf1

Kde se daji koupit cerstve chobotnice v praze?

Vim ze se prodavaji v Makru, ale tam nemam kartu.
Doplňuji:
Dakuji moc za odpovedi!

Zaj-po : Dekuji za prispevek, samozrejme ze mate na svuj nazor pravo. Vim ze jsou inteligentni tvorove, vyrostl jsem na ostrove tak se trochu vyznam:) Nesouhlasim s nazorem ze se maji konzumovat jenom ne-inteligentni tvorove a take nevim kdo/co urcuje ktery tvor je urcen ke konzumaci a ktery neni… Je to hromadne pestovani ve farmach? Nizka inteligence? Kdyby se chobotnice pestovali ve farmach (coz nelze, ale dejme tomu) tak zmenila byste o jejich konzumaci nazor?

Kazdopadne dekuji za nazor, mohla by z toho vzniknout zajimava diskuse:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: lf1

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda, anonym, chucky, elektrikář před 5006 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Čerstvé chobotnice v Praze?
Nedají, v Praze není móře.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

V Dlouhé třídě kousek od Pařížské jestli tam ještě je rybárna.Do makra se dá získat karta
po předložení jakého koli živnostenského listu.Jistě máte ve svém okolí někoho kdo by jí vyřídil a uvedl vás jako dalšího užívatele své své katry.A ještě k těm chobotnicím: Ve středomoří je to normální součást jídelníčku
Lidé jedí vše co jim jejich životní prostředí dává. A co mohou zužitkovat.Viděl jsem je v Itálii na rybím trhu. Pro našince nezvyklá podívaná. Když to někomu chutná, žádný dišputát. To se můžete zlobit na drůbežárny, je to vlastně nehumální životní prostředí pro slepice. Jsou to také krásní a inteligentní tvorové. Jenže pro dnešní spotřebu nejdou pěstovat jen na dvorečku. Ve Španělsku a v Itálii chytali naše zpěvné ptactvo ,Bylo to pro ně maso.V Africe když sarančata zlikvidovala úrodu Naučili se je tam také jíst.Usušené a vyuzené. Melou je na mouku a baští.Takový luční koník je také krásné a inteligentní zvíře.Francouzům se na vinicích přemnožili šneci, někdo to zkusil jíst a teď to mají jako luxusní lahůdku.Dnes je tam od nás ve velkém vyvážíme.Ochutnal jsem to ale nijak mně to nenadchlo chuť tomu dává jen ta omáčka,u nás se to dřív také běžně jedlo našel jsem recept v kuchařce paní Retigové.To by člověk nesmněl jíst nic.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

A není vám těch chobotnic líto? Víte,že chobotnice jsou velmi inteligentní tvorové?
Nejsem človék,který by jen pro svou zábavu jedl to co ani k jídlu není stvořeno.To máte jako z žábami,jsou nesmírné užitečné, milé a krásné a lidé jsou schopni sníst i je.Kdy zase nastane čas kdy lidé budou tak zvrácení,že se zase budou jíst navzájem? Neodsuzuji vás,ale nesouhlasím.---ZAJ-PO.
ANI NÁHODOU.JÁ ZÁSADNĚ NEJÍM O ČEM VÍM,ŽE JE PŘÁTELSKÉ A INTELIGENTNÍ. NÉKDO BY ŘEKL: A JAK TO, ŽE JÍŠ PRASE KDYŽ SE O NÉM TVRDÍ, ŽE JE TAKÉ INTELIGENTNÍ?" PRASE JE SPÍŠE VYCHYTRALÉ NEŽ INTELIGENTNÍ,ALE JÁ JSEM SPÍŠE NA OVOCE A ZELENINU I KDYŽ OBČAS KOUSEK S UBOHÉHO PRASÁTKA SNÍM. MOC MILUJI ZVÍŘATA I TA MOŘSKÁ A TAK S TÍM JE JÍST MÁM PROBLÉM. ALE MOJE MILOVANÉ CHOBOTNICE AŤ ŽIJÍ V POHODÉ I TEN KRÁTKÝ ČAS CO NA TÉTO ZEMI ŽIJÍ.:))) NIC VE ZLÉM---ZAJ-PO

Zdroj: PRAVDA

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pondělí

DO MAKRA VÁS PUSTÍ NA JEDNORÁZOVOU NÁVŠTĚVU S UTRATOU DO URČITÉ ČÁSTKY,
A NEBO SE PŘIDEJTE K NĚKOMU,KDO TAM JDE,MI SE TO STÁVÁ ČASTO A POMÁHÁM

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

Myslím,že jediné místo je Makro.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek