Avatar uživatele
anonym

Kde se dají sehnat ihned sponzoři?

Mám nápad na jeden skvělý film a jelikož se v natáčení pohybuji, vím jak je to nákladné a složité. Kde se dá sehnat sponzor, který by podpořil projekt? Jednalo by se o film, který by byl převážně natáčen v ateliérech.

Zajímavá 0 před 2791 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

spíše hledej investora

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hapiky

Inzerát: Hledám producenta..... ten je odpovědný za financování. Zkušení herci mají dobré vazby na producenty.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Seznam.cz

Co je to ihned? Sázka a vyhrát ihned? Jít teď v noci stříhat film, postsynchrony, prohrát si se zvukem, vědět, že budu pracovat s bdělým počítačem? Nebo klasicky s videorekordéry za 100 000? Může být. Datum realizace třeba hned v 15,5.9.2027.

Děj o ovládání lidstva skrze telekinezi, ve kterém jde o boj proti máloprávným lidem. Útok proti máloprávným, ale plně integrovaným, svrchovaně svobodným, probíhá skrz čtení myšlenek a jejich prezentace s konfidentskými cíli. Obrana proti těmto zlým silám spočívala ve vysílání imaginárních směsí číslic a znaků. Aby bylo dosaženo přírodní rovnováhy mezi člověkem a zlými silami (meziandroid), hlavní úlohu v boji převzal Krishka. Kryška je stvořen pomocí myšlenek lidí, kteří aktivně bojují proti telekinezi. Krishka je tvor ne nepodobný chobotnici, avšak svými ostrými chapadly bodá cestu a zruší tajnou vládu. Té šlo především o plnou automatizaci člověka. Aby neměl být schopen myšlení, byl neustále v obraze, pracovní pohotovosti. Aby toho tajná vláda dosáhla, musela zaměstnat lůzu. Nepracující opilce a dealery drog, ale i vlivného politika vlastnící potravinářský průmysl a zpravodajství. Nakonec pokus vymyslet tvora Krishka vedl k osvobození. Nicméně našlo se na konci podobné řešení v obyčejných modlitbách „ale ochraňuj nás od zlého“. Toto moto zní celým filmem. Bránit se proti zlé telekinezi bylo náročné, jednoduchou, avšak neúčinnou obranou bylo v představě dlouhých vět. Nejlepší obranou a vynálezem je Krishka. Zelený tvor jdoucí proti všemu zlému. Zatímco na jedné zemské polokouli lidé spí, na druhé lidé bdí a bojují.

Upravil/a: Seznam.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek