Avatar uživatele
dudu

Bude brzy západní civilizace skloňovat osmý pád a to „kudy-kam“?

Jedině muslim je plnohodnotnou bytostí, ostatní bytosti jsou méněcenné. Proto má muslim právo vládnout všem nevěřícím. Nemůže jim ustupovat nebo se přizpůsobovat, to je zrada Alláha.
Pokud přicházejí stoupenci islámu do Evropy, nemají pocit, že míří do společnosti, která je moudřejší a vyspělejší, od níž by se mohli učit. Nikoli, oni jdou mezi nevěřící, a tedy mezi bytosti méněcenné. Jakékoli asimilační snahy (natož multikulturní „království boží na zemi“) jsou proto nemožné. Mezi barbary přicházejí pravověrní, kteří poznali pravdu Koránu. Proč by se měli od nás učit?
Ostatně, nedávno to zcela pregnantně definoval bývalý předseda britské Rady pro rovnost a lidská práva. Očekávat od muslimů, že se změní, je výrazem hrubé neúcty k nim. A basta!
Ctí muslima je ošidit křesťana.Imigranti se chovají v duchu arabských bazarů. Zdvořile vyslechnou naše požadavky (pokud nám vůbec rozumějí), pokývají hlavou, ale udělají si to podle svého. Jenže děti a vnuci přistěhovalců, kteří se tu narodili, už nemají pocit, že by se k nám měli chovat zdvořile jako k hostitelům. Oni se tu narodili, je to jejich země a chtějí tu vládnout. A my, bytosti méněcenné, budeme poslouchat.
Vězte, že souhlasím, abychom hájili svou budoucnost. Všemi prostředky.
Zdroj: historik pan Vlastimil Vondruska

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, fcoop, redy, zzzzz, Karelcz, AmazedWolf před 2928 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

Nepropadej malomyslnosti.
Angela ví,co a proč je dobré pro Evropu.
Nakonec – na vystrkování řitě k nebesům se dá zvyknout.
Nakonec se to bude líbit.
Chce to čas,trochu empatie a ono se to poddá.
Bude nám dobře – v té nové Evropě,která bude citlivě řízená z Bruselu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Svatá pravda. Zatím se diskutuje „jak a čím“ (eliminovat). Jestli na to Evropa nepřijde, pak dojde i na to „kudy kam“.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek