Avatar uživatele
Sky

Kde se v naší genreci vzala ta hloupá potřeba každou blbost sdílet na sociálních sítích?

No vážně, koho zajímá, že si Honza zrovna dává párek a tihle dva se zase ocucávají před zrcadlem s foťákem? A proč bych sdělovala každý můj osobní údaj ostatním? Mít avsolutně dokonalý profil, se spoustou krásných a upravených fotek, na kterých by mě rodina ani nepoznala? A to že mám 900 přidaných tzv. „přátel“ které jsem jedou viděla, a nebo dokonce vůbec, ze mě snad dělá frajerku? To sotva. Hrát si na někoho, kým nejsem? Kde je v tom logika? Nejspíš asi nikde…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? manon, kapka, iceT, tom004, Alesh, fcoop, bolak, anonym, RedC22 před 4222 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
manon

Já v tom otázku vidím a ne jednu. Ta potřeba sdílet prožitky a zážitky na sociálních sítích souvisí nejspíš se změnou životního stylu a nástupem nového fenoménu jménem internet.
Tam, kde se minulé generace mládeže scházely za barákem za roštím, aby je dospěláci neviděli a probíraly kde co a zážitky si sdělovaly napřímo až do večera, kdy už musely domů, tam dnes daleko víc izolovaných jedinců povídá a prožívá prostřednictvím sitě. A ještě lépe než kdy dřív můžou ty zážitky přibarvovat, vylepšovat… Je to asi i logické, jen to není moc zdravé.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
venkovan

Nehledej problém v tom, kde není.
Dřív jsme kecali blbosti při pasení koz a ovcí, případně při drhání peří, potom v hospodě, ve frontě, následně v parlamentu a sněmovně a dnes můžeme plácat nesmysly na internetu.
Prostě někdo si myslí, že je to cesta k posunutí dění ve světě. Tak nám to prostě nech.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Taková potřeba přišla s rozšířením facebooku a jen u někoho. Ti kdo se fcb uchopili po svém, ti všech svých 900 „přátel“ informují i o tom, kdy chodí na velkou. pomohla ti k něčemu moje odpověď na tvou otázku?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

A proč to teda taky píšeš ???Aby to všichni věděli ?????
Doplňuji:
ale nikdo ti přeci nekáže ,že musíš dělat co dělají mnozí ostatní

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Musím říct, že fakt špičková otázka!!! … Asi ji nasdílím svým přátelům. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

Je to určitý záměr ,které mají špičkové zpravodajské agentury.A jak je to teď snadný zdroj informací.Jenže člověk všude slyší "Najdete nás na F..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Dost dobře jsem nepochopil, k čemu takováto otázka a co bys ráda slyšela, ale mohu tě ubezpečit, že moje generace až na světlé vyjímky takovou potřebu nemá a sociální sítě používá minimálně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
balca

v době kdy se vynalezly sociální sítě,boom nastal,když se vypustil do světa Facebook.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Conchus

To tak holt lidi potkalo, furt se něčím chlubit. Jedinou možnost máš, když ze sociálních sítí odejdeš. Já jsem si s tím nikdy nezačal a vůbec mi to nevadí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek