Avatar uživatele
Deri

Kde sehnat nekožené vysoké boty?

Hrozně se mi v poslední době zalíbily vysoké boty (Dr. Martens, steelky, kanady apod.), ale od koupě mě odrazuje, že jsou vyrobené z kůže. Je nějaká varianta například z kůže syntetické?

Zajímavá 0 před 2965 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Vysoké boty ze syntetické kůže by byly zhruba stejně drahé a podstatně méně praktické než kožené. Jistě je takovýchto bot celá řada. Napadla mne plátěná varianta. Brazilky jsou skvělé, hodně vydrží, skvěle se v nich chodí od jara do podzimu. Do sněhu a velkých mrazů by ale nejvhodnější nebyli. Kdysi jsem je měl, a zkušenosti jen kladné.
http://www.army-surplus.cz/de­tail/2275652-Boty-brazilky-platene-oliv-

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michálek1245

Zdravím, pro muže nebo pro ženy? Mrkněte třeba na české boty https://www.dop­hams.com/ které mají poměrně zajímavou nabídku vyšších bot. Jako ale nejsou to klasické Martnesky nebo Steelky. Nicméně ty vás budou stejně bavit jen pár týdnů a pak zjistíte, že ta obuv je poměrně nepraktická. 🙂 Nebo aspoň to tak měla většina lidí v mém okolí. 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
GabulkaA

Jinak já se už těším na léto, až si oblíknu svý nový boty. Teď jsem si je tam koupila a jsou senzační https://www.dif­ferent.cz/dam­ske-boty/calvin-klein-fuchsiove-kozene-zabky-flat-sandal-toe-slide_yw0yw00028-xap :)

před 1126 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Koukala ses už na net? Já jsem si boty letos koupila na different.cz. Mají v nabídce celou řadu bot. Určitě tam najdeš takové, co ti budou vyhovovat. Mrkni tam.

před 1184 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
GabulkaA

Doporučuju. Boty tam mají fakt pěkný :) Pokud hledáš, kde koupit tady si určitě vybereš.

před 1156 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek