Avatar uživatele
Jdinaparek

Kde si nechat udělat pár plastových dílků na míru?

Kde si nechat udělat pár plastových dílků na míru? Mám originály, které můžu zaslat poštou. Bude možné udělat jen pár kusů? Co vše budu muset poslat (model, foto, atd.)? U koho si dílky nechat vyrobit? Nevadí, že jsou malé (cca 1cm x 1cm a 5cm x 5cm)? Budu rád, když jsem napíšete kontakt na nějakého výrobce.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4551 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
sdesigner

Kontakt ti dat neumim ale hledej firmu ktera disponuje 3D tiskarnou. Budou potrebovat 3D model ale.v jakym formate musis dohodnout s nima. Ale pocitej ze te to vyjde draze.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
GM

Na výrobu plastových dílů si nejdřív musíš nechat zhotovit formu na vstřikovací lis (podle výkresové dokumentace), pak najít výrobce který ti bude ochoten na svém stroji naistalovat formu a výrobky vylisovat. Záležitost pár set tisíc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Je jeste jedna moznost. Dle slozitosti, velikosti a pozadavku na presnost muze byt resenim udelat odlitek, nebo obrobit nejaky jiny vhodny kus plastu. Nechat delat profesionalne vstrikovaci formu vyjde radove na desitky tisic (ale pak uz samotny vyrobek muze byt za korunu). Odlitek ci obrobeni muze byt pro kusova mnozstvi alternativa (material radove desitky az stovky korun a par hodin prace)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek