Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde zruším sdílení připojení ve win xp sp2

Včera jsem nechal na počítači jednoho malého (rozuměno mladého :-) ) příbuzného a objevilo se mi na síťovém připojení že je sdíleno:
[sdil_pr1.png]

Říkal jsem si, nic se neděje a šel jsem na druhou záložku vlastností připojení k místní síti (pokud si dobře pamatuju, sdílení síťového připojení se povolovalo právě tam), jaké však bylo moje zklamání, když tam vidím pouze tohle:
[sdil_pr2.png]

Dobří lidé poraďte mi prosím, kde ten čertovský checkbox najdu a sdílení připojení vypnu? Ono by mi to ani nevadilo, ale ActiveSync přestal synchronizovat (sice nechápu proč, ale to je jedno).

Předmět Autor Datum
Predne, pokud nechas kohokoli ( pokud to neni techni ktery ti prisel pc opravovat ) pracovat na tvem…
JR_Ewing 17.02.2007 08:42
JR_Ewing
Predne, pokud nechas kohokoli ( pokud to neni techni ktery ti prisel pc opravovat ) pracovat na tvem…
josephino 17.02.2007 08:55
josephino
ty jsi vyslovene masochista ;-) pro podobny ucel maji windows xp ucet s takzvanymi "user" pravy, pri…
JR_Ewing 17.02.2007 09:39
JR_Ewing
No jasně, jenže když přijede malá neteř jednou za rok... O user a privilegovaných účtech poučení opr… poslední
josephino 17.02.2007 09:44
josephino

Predne, pokud nechas kohokoli ( pokud to neni techni ktery ti prisel pc opravovat ) pracovat na tvem pc s pravy administratora, tak se pak nemuzes takovymto prekvapenim divit. Reseni se nejspis bude skryvat v registrech ( kde ti ted nepovim, protoze nemam jsem v horach ;-) a nemam pristup k pc s windows. Druhou moznosti je ve spravci zarizeni sitovou kartu uplne odstranit a nechat system, aby ji nasel znovu.
Dobry lov

Predne, pokud nechas kohokoli ( pokud to neni techni ktery ti prisel pc opravovat ) pracovat na tvem pc s pravy administratora, tak se pak nemuzes takovymto prekvapenim divit.

Rád toto riziko podstupuji :-D

Ale teď k tématu, trochu pogooglím a potom to sem hodím. Jenom se mi takhle po ránu nechtělo, ale už jsem měl první kafe a je to lepší ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru