Avatar uživatele
Rokio

Kdo je vaším prozatímním favoritem na budoucího prezidenta našeho národa?

Zde jsou uchazeči na kandidaturu na hlavu České republiky: https://www.pre­zident21.cz/can­didates?nointro=1&gclid=­EAIaIQobChMIs­qCijvmf1wIV9TLTC­h2tMAT4EAAYASA­AEgJiOfD_BwE

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, jirka F před 2378 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Zatím to mám nějak takto:

ANO

  1. Michal Horáček
  2. Jiří Drahoš
  3. Pavel Fischer
  4. Vratislav Kulhánek
  5. Otto Chaloupka
  6. Marek Hilšer

spíše ano

Karel Štogl – pro mne velmi nevýrazná osobnost, nemám problém s jeho názory spíš s tím že se nehodí na post prezidenta jako příliš slabá osobnost.

Jiří Hynek – ale lidové veto, které prosazuje je v podstatě dobrý nápad. Je to rozhodně lepší myšlenka než potenciálně velmi destruktivní obecné referendum.

spíše ne

Petr Hannig

rozhodně NE

Milan Kohout

  • nezlobte se, ale toho považuji jen za nepovedený pokus o vtip.

Emil Adamec

  • téměř dokonalý blázen, který v podstatě mluví jen o tom, že chce zrušit v Česku demokracii a nastolit monarchii. Těší se, až bude moci jako český král jezdit na hony.

Vladimír Boštík, Jana Yngland Hrušková a Josef Toman

  • jako by vylezli z jednoho strašidelného pytle. Charakterizuje je urputná snaha opustit společný evropský trh s volným pohybem zboží a osob, de fakto tím zlikvidovat českou ekonomiku která je na ekonomické spolupráci s ostatními zeměmi závislá. K tomu děsivá snaha politicky ovládat média a kontrolovat o čem smí a nesmí psát.

Pan Toman navíc otevřene vyzívá k násilným nepokojům, tihle lidé do země klid a prosperitu zaručeně nevnesou, to je jistota.

Miloš Zeman

  • neuvádím ho až na závěr protože bych ho vnímal jaho morálně nejvykolenějšího, ale předevšim vnímám jeho viditelně podlomené zdraví. Je to důvod proč už o Zemanovi na post prezidenta neuvažovat.
  • navíc mám pocit že svou příležitost už zkrátka dostal a nevyužil ji dobře. Připravil zemi řadu mezinárodně ostudných chvil a drží kolem sebe naprosto bezpáteřní nedůvěryhodná individua typu Ovčáček. Pokud si s takovými ubožákem notuje, o něčem to vypovídá.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Nikdo.
Nemám žádného favorita.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

… z těch co se nabízí jr jeden horší než druhý, a nedovedu si představit ani jednoho … myslím si, že Zeman nebyl špatnej prezident, a jeho bych volil, ale vzhledem k jeho věku a zdraví už ne … a to co zbylo je jeden komediant větší než druhej nebo nikdo-neznámý … takže se máme na co těšit …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

george: v podstatě to vidím stejně, až na to, že za největšího favorita považuju Drahoše. Taky mu fandím od okamžiku, kdy oznámil svou kandidaturu. S tím Zemanem souhlas na stopro!

před 2378 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek