Avatar uživatele
hippeace

Bude to profesorům připadat divné když si je na facebooku přidám do přátel?

samo že si přidam jen ty kteří my jsou simpatyčtí
Doplňuji:
no popravde mám facebook jen kvůli chatu a zprávám zadáčo a fotky tak skoro nejsou jen společné ze školních výletů, zvířátka, kitičky, atd…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? tom004, anonym před 4692 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Berušinka

No, teďka už je možné všechno – a jestli jsou nějací mladí profesoři na FB, tak jsou jistým způsobem taky jako děti (zvlášť, když mají přes 200 přátel). Přidat si je můžeš – je otázka jestli oni budou chtít, protože oni to přátelství nemusí potvrdit. A když už si tě někdo potvrdí, tak mu to asi divné nebylo. Hlavně nevím, proč chceš mít profesory jako přátelé na FB – takle si nebudeš moct svobodně psát statusy, dávat rozverný fotky … pokud máš nastavený, aby to viděli jen přátelé …

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
baghira

Nebude. Přinejhorším pozvání odmítnou.
Na druhou stranu – je žádoucí, aby zrovna oni věděli všechno o tvých aktivitách?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
chudst

Nebude, take jich tam nekolik mam. Pokud nebude sam chtit, zamitne navrh „o pratelstvi“ = pridani. Chce to ale volit, koho si tam budete davat. A pozor na to, co budete na facebook uvadet – shaneni ukolu z jejich predmetu na webu asi nebude to prave. Ale zase pak z toho mohou byt fajn hlasky na www.lamer.cz :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ja bych si je tam dala pred maturitou a po maturite bych je zase vymazala. !
Hlavne cestinarku bych si tam dala.
Skoda , ze za meho mladi facebook nebyl. ☹

  • iv-

Doplňuji:
Tome Noddy , to , co si myslite vy o otazkach a odpovedich je vase vec a budte prosim tolerantni i vuci ostatnim otazkam.
Ja jsem naopak rada , ze je to tu trochu " polidstene " a ne konzervativni , abych porad musela myslet na to , jestli se na tohle muzu zeptat ci nikoliv. Me se naopak libi otazky z bezneho zivota. At se to tyka vareni , ci jen poprani dobreho rana , nebo chuti. Kolikrat se s tim ani v " realu " nesetkam .
Trochu jsem ale rada , ze mam privatni ucet , protoze bych se obavala , ze bych tu rano mela od vas odkazy na vsechny moje otazky ! 🙂 Tak uz se nemracte a nas ostatni v nejhorsim jen prehlizejte. Nemyslim nic ve zlem. Ostatne – o vsem rozhoduji tak jak tak Admini. Dobrou noc. 🙂 -iv-

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Učitelé poznají, zda si je tam dávám ze sympatií či ne.
Takže, pokud to tak cítíš a jsou ti sympatičtí, přidej si je k přátelům.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tom.Noddy

Co je tohle za otázka? To je jako bych se tě zeptal, jestli mně bolí hlava. Každý profesor je snad jiný..někomu to vadit nebude, někomu jo. Tak proč se na to ptáš?
Doplňuji:
..pak to tu Tome004 vypadá nějak takhle, že.. http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/jakou-dobrotu-chystate-k-dnesnimu-obedu . Myslím, že tato stránka by měla být o otázkách, na které běžně člověk nezná odpověď a ne o „spamování“.

Upravil/a: Tom.Noddy

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ponytail

Já bych si profesory za přátele nedala. Stejně jako jsem si za přátele nedala svoje šéfy. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Tome Noddy,ptá se proto,protože tyto stránky jsou o otázkách a odpovědích.Pokud vkladatel neporuší podmínky a kodex stránek,může se zeptat na cokoliv.Ale jestli se,kdokoliv z uživatelů rozhodne odpovědět,měl by použít vhodnou formu. Vpravo dole na konci stránky je kodex.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek