Avatar uživatele
Daniel16

Bude ve Windows 9 automaticky nainstalovaný Word či Excel?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3497 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Ráno jsem vyslechla ve Studiu 6 rozhovor o Win 9. Do prodeje má přijít na jaře příštího roku. Takže určtiě se může něco změnit.

Místo dlaždic, které jsou ve Win 8, bude mít opět položku Start.

O Wordu či Excelu nepadla v rozhovoru. zmínka. Jen to, že majitelé Win8 budou mít pravděpodobně možnost aktualizovat zdarma Win9.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Funna

to asi bude, stejně jako v 8…ale určitě nebude zadarmo…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Psali, že ano. Jenže uvidime, dnes je totiž celkem dost ‚móda‘ dávat tyto věci zdarma online, tedy musíš být neustále připojen v síti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Devítka asi nebude, vyjde rovnou desítka. O integraci (alespoň části) Office nebyla řeč. Bude tam jak tlačítko Start, tak i dlaždice, které se budou otevírat v okně, ne na celou plochu. A bude to společná platforma jak pro PC, tak i pro tablety a telefony.

Zdroj: http://www.no­vinky.cz/inter­net-a-pc/software/349095-microsoft-odhalil-windows-10-budou-pro-pocitace-i-chytre-telefony.html

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
McArthur

Dá se očekávat, že se objeví něco jako před časem Office 2010 Starter, kde byl Word a Excel zdarma. Ořezané a prošpikované reklamou.

U Windows 9 bych čekal ořezanou verzi Office 365, která je on-line.

Takže se netěšme a instalujme dále OpenOffice, LibreOffice nebo jim podobné, které jsou zdarma, v češtině, bez reklamy a ke stažení např. na www.openoffice.cz. Ono to má svou výhodu, že vždy otevřete bez problémů staré dokumenty v nových Office a naopak.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek