Avatar uživatele
smoulinkaq

Budem se stěhovat a chci si svuj net nechat možu si ho převest do noveho byta?

Ahoj chci se zeptat v zaři se budem stěhovat a chci si svuj net nechat možu si ho převest převest do noveho byta nebo to tak nejde?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3579 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Musíš se dohodnout s dodavatelem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Emailovú schránku môžte používať aj pri inom providerovi – poskytovateľovi internetového prřipojenia. Je diná zmena je zmena providera, pokiaľ doterajší neobsluhuje aj vaše nové bydlisko. O pripojení sa musíte dohodnúť s providerom, ktorý má natiahnutú (pevnú) internetovú sieť (kabeláž), prípadne ste v dosahu jeho mobilnej siete (wifi)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
McArthur

Protože jsi „Šmoulinka“, tak vlastní přípojku k Internetu si nechat nemůžeš (u pevného připojení). Pokud na novém bydlišti bude stejný provider (poskytovatel připojení do Internetu), potom požádej o převedení smlouvy na novou přípojku. Pokud je v té lokalitě někdo jiný, potom je potřeba starou smlouvu vypovědět a zajistit si novou smlouvu.

Jiné to je u mobilního internetu od mobilních operátorů, kde je v rámci ČR jedno, zda-li jsi v Praze nebo v Brně. Tady nic řešit nemusíš.

Pokud svou otázkou myslíš e-mailovou adresu, potom Ti bude fungovat kdekoliv na světě, pokud ji máš u freemailů (Seznam, Centrum, Volny, Gmail apod.). Pokud máš e-mailovou schránku u providera, kterého opustíš, zřejmě přijdeš i o e-mailovou schránku.

A takto by se dalo pokračovat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek