Avatar uživatele
EliškaG

Kdo vyrobí okrasné terárium?

Hledám někoho kdo by vyrobil terárium přímo na míru. Nechci obyčejné skleněné, ale tak, aby to bylo součástí nábytkové stěny – aby to tam zapadlo. Vnitřní stěny aby byli tvarované atd… Prostě chci luxusní terárium. Za kvalitu si klidně připlatím, ale hledám někoho kdo je spolehlivý a jeho práce je opravdu kvalitní. Díky za typy.
......
......
......
Tak děkuji všem. Včera jsem zaznamenala, že tu dávala odkaz roxilox a na stránky www.chovamehady.cz a toho jsem si vybrala, protože mi ze všeho sedělo nejvíce sedělo to co chci atd… Jen nechápu, že tento odkaz někdo smazal prý šlo o reklamu, ale ostatní zde také dávají různé odkazy. Jen mě to zarazilo.

Zajímavá 0 před 2534 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Buď svépomocí, nebo firma která se na to specializuje. Třeba zde:
http://vyroba-terarii.cz/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Možná by sis vybrala tady: https://terari­a.heureka.cz/f:p:5826­/?o=5 ,https://www.ak­vamex.cz/tera­ristika/terari­a/teraria-exo-terra/ nebo na zakázku vyrobí zde: http://www.te­rarianaprani.cz/ca­tegory.php?id_ca­tegory=17http://terarka­.eu/galerie-terarii/

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

Kterýkoli slušný kutil – udělat luxusní terárko třeba včetně ohýbaných skel zvládnu i já…
😉
Takže mi sděl rozpočet a rozměry, pokud nejsi úplně ´mimo´, můžeme se domluvit…
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
roxilox

Ty terárka jak posílal odkaz Drap bych asi moc nedoporučovala. Jednak jsem na ně neslyšela moc dobré reference, ale i při prvotním pohledu na ně je vidět, že jsou šité horkou jehlou. EliškaG chtěla něco luxusnějšího a asi něco do obýváku. Představ, že si dám do obýváku něco takového tak upřímně nic moc

V poslední části odpovědí šlo o reklamu, proto jsou vaše odkazy skryté.

Upravil/a: Admin2

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
misadvorak

Dobrý den. Kolik vás to stálo? Já právě přemýšlím nad koupí tohoto terária https://netob­chodak.cz/tera­ria/5548-repti-planet-terarium-sestavitelne-120x45x60cm.html vyjde mě to lépe s cenou, když si ho udělám na míru? Předem děkuji.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek