Avatar uživatele
fortin

Kdo z vás kdysi vytvořil věc na kterou mohl být pyšný..

Přesněji zda si vzpomenete na malou věc kterou se vám podařilo kdysi sestavit a fungovala? Pokud ano, dokážete ji dnes udělat, vytvořit znovu?
Doplňuji:
Omlouvám se že jsem uvedl nepřesnou otázku, proto ji upřesním: Kdo z vás kdysi vytvořil VĚC na kterou mohl být pyšný..
Neptám se na plod vašich rodidel!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5123 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Ona ta otázka k takovým odpovědím naváděla,taky jsem chtěla něco takového odpovědět,ale pak mi došlo,že se ptáte asi na něco úplně jiného.A určitě je spousta věcí,co jsem někdy sestavila,ale nevím co z toho by stálo za zmínku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

jsme docela pyšný na to, že se mě na analogové přípojce UPC podařilo vytvořit smyčku dvou televizorů a dvou videí /jedno je kazetové, druhé digitální analogové/ kde mohu samostatně koukat na různý program, nahrávat samostatně na videa a taktéž nezávisle sledovat nahrávky. Fakt nevím jestli bych to dnes opět jako naprostý laik dokázal sestavit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Nevím jestli je to malá věc,ale vytvořl jsem si v kuchyni lanovku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jakub

Ano , podařilo se mi složit a nastavit elektronickou stavebnici o firmy Welleman Kid, která se v překladu jmenuje „Elektronický pes“.
Je to zařízení, které imituje štěkot psa a lze si vybrat mezi rasami, od pinče, až po dogu. Vše se nastavuje klemy, až se dopracujete k hlasu, který odpovídá vašim představám. Spouští se mikrofonem, který reaguje na šramot nebo pohybovým čidlem. Citlivost a délka štěkání se dá nastavit potenciometrem. Výkon zesilovače je asi 4W.Největším úspěchem bylo rozštěkání celé vesnice, kde mám chalupu a návštěva delegace z obce v čele se starostou, kdy mi přišli vyčinit, že na chalupě nechávám samotného psa bez dohledu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nonnel

Hned dvě „věci“. Syna a dceru, na které můžeme být s manželkou pyšní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anetadela1

Jsem pyšná na svoje dvě dcery. Jednou ve školce jsem pýchou musela povyrůst a všichni to museli vidět, děti dostali něco za úkol a jediná moje holčička to udělala ze všech nejlíp a já byla pyšná až na půdu, ne-li výš. Takovou pýchu jsem nikdy nezažila a doufám, že ještě zažiju!!

Tak to potom jsem pyšná na to, že jsem s manželem postavila svépomocí náš domek. A malinkatou věc? Asi žádnou. Nejsem pyšná na nic. A teď nevím jestli je to dobré nebo špatné… :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
afro.minerva

…moje dcera…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
lorja

Dneska v době digitálních fotoaparátů a kamer
to nic světoborného není.Přesto jsem dala dohromady synovy fotografie od narození až do dnešních dnů.Bude mu 3o a jestli s albem uspěji,uvidím.

před 5052 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek