Avatar uživatele
mosoj

Budeme uzavírat Smlouvu o pohlavním styku?

Dnes žádné flirtování, ale natvrdo: „Jestli by vás to neobtěžovalo, mohli bychom si zasouložit?“. A otázku i odpověď prokazatelně zadokumentovat. A realitou se stane snad i Smlouva o pohlavním styku.
No snad zvítězí zdravý rozum, čemuž nevěřím.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, zjentek před 2272 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ivez nepíše pravdu. Platná je i jakákoli ústní smlouva. Tam bývá problém s dokazováním. Pokud bude smlouva písemná, opatřena datem, popřípadě časem, tak zůstává v platnosti i když ji jedna strana odvolá. Alespoň soud by k tomu takto přihlížel.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Smlouva by k ničemu nebyla, protože oba aktéři
mohou dodatečně změnit názor (odvolat původní souhlas).

Doufám, že zvítězí zdravý rozum.

_________________

K Drapově odpovědi:

Přestože obecně platí i ústně uzavřená smlouva, bylo
by tomu v oblasti sexu, kde má každý z obou právo kdykoliv
říci ne a druhý na to musí brát ohled, jinak.

Kdyby to ještě pořád nebylo jasné: Pokud by se někdo domáhal
uskutečnění pohlavního styku na základě uzavřené smlouvy poté,
co jedna ze stran změnila názor, dopustil by se trestného činu.

Upravil/a: ivzez

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
plebs

Možná již obcování není problém, ale je problém majetek a peníze. Na př. dáma skoro zlatokopka v nejlepších letech perfekt plasticky modelovaná podala soudní žalobu na svého mužíka / možná sponzora /, že dostala slib k vánocům nové auto alespoň za meloun, mužík slib nesplníl, na dotaz soudce, zda to má ve smlouvě odpověděla, smlouvu doplníme. Zatím byl soud odročen.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

…a vona se snad neuzavírá? … bez smlouvy jde o znásilnění, na dobu neurčitou se tomu říká manželství, je to dokonce i v písemné formě …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MichaelOffic

To doufám ne. To by tak udělal Sheldon v Teorii velkého třesku :DDDDD

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

No ono záleží hlavně na tom, kolik MOCI něžnému pohlaví DÁME. Pokud to správně chápu, tak „organizaci MeToo založili“ dámy!
Ale k tý „moci“- když v cestě k moci stojí chlap chlapovi, tak ten se s ním musí utkat. Slabší padne. Když ale chlap stojí v cestě k moci ženské, tak ta „naočkuje“ (nástroj všichni známe a najednou to jde i bez smlouvy!) jinýho chlapa, aby se s „překážkou“ utkal, bez ohledu na to, kdo při souboji padne. Mně osobně přijde, že už NENÍ NIC PODLEJŠÍHO.
Takže- chceš jen „kus stejku“ a nechceš smlouvu s nositelkou? Tak si tu ženu prostě VEM! A TOMU JE POTŘEBA PŘIZPŮSOBIT PRÁVA.

Á propos, jaký práva ženy upevňuje či spíše produkuje MeToo, když paradoxně ze všeho nejradši mají při styku rády právě to „znásilnění“? (Vem si mě tvrdě ty darebáku atd., znáš to…)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Movitým bych to doporučoval. Pokud máš holou pr…, pak to ani tak moc nehrozí. Většinou jde vždy o peníze a majetek. A není pravdou, že manželství (jako smlouva) to řeší. I manželka může žalovat, mimo fyzické týrání i pro znásilnění!
Jo kluci, nikdo to nemá jistý.:-(

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

…starečku, chcete mať tento „úspech“ aj na papieri? 🙂
Kedysi, za čias prudérnej spoločnosti… no, ešte aj dnes sa robia manželské zmluvy, ale či tam je aj táto téma, kedy, kde a za akých okolností,(návod na použitie?) to to… možno ste čítali alebo videli „50 odtieňov…“, no ale v demokratickom juesej, kde potrebujú na všetko papier a manuál, je aj toto možné. Aspoň podľa tých brakových filmov a kníh, ktoré k nám posielajú. V Europe sú ľudia vo svojich citoch otvorenejší, tu je to aj otázka ústneho dohovoru, vzájomnej dôvery a tiež…
Ozaj, čo je viac vzájomná láska a dôvera, alebo písomná zmluva? Há?

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek