Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Budenie z režimu spánku

Čavte,

notebook dávam na noc Uspať, všetko prebehne ako má - vypne sa ventilátor, hdd, display, bliká kontrolka napájania a.. zatvorím ho. Ráno je ale notebook prebudený, tj. ventilator zapnutý, hdd kontrolka občas preblikne, len display je samozrejme vypnutý (ten sa po nejakej dobe vypína sám).

Prebúdza sa asi niekedy ráno, pretože ešte okolo druhej-tretej v noci som si všimol že "spí" tak ako má. Doteraz som tento problém nemal, začalo to robiť asi tak pred týždňom.

Skúsil som vypnúť hľadanie automatických aktualizácií, či sa nebudí kvôli nim, ale nie, prebudil sa aj tak. Zálohovanie je tiež vypnuté.
V čom by mohol byť problém?

OS: Vista Home Premium, SP1

Vopred ďakujem za rady alebo riešenie.

Předmět Autor Datum
Tomu se to taky budí, vlastnost Vist?: pc.poradna.net
FixExa 19.10.2009 16:11
FixExa
PC sa prebudza nejakym eventom, a ich moznych zdrojov je milion. V prvom rade skus vsetko odpojit (h… poslední
MM.. 19.10.2009 19:32
MM..

PC sa prebudza nejakym eventom, a ich moznych zdrojov je milion.
V prvom rade skus vsetko odpojit (hlavne sietovku a vsetko z USB, hlavne mys a modemy a podobne blbosti). Ked pomoze tak si v spravcovi zariadeni u USB korenovych rozbocovacoch alebo u sietovky zrus zaskrtavatko ze prebudzat tymto zariadenim.
V druhom rade si skontroluj naplanovane ulohy vo Win (planovac uloh je niekde v start programy). Mozes skusit vsetky vypnut.

Inac vseobecne odporucam neuspavat ale normalne vypinat. Standby zere zbytocne baterku a este ako vidis to aj funguje uplne nahovno, a co po prebudeni nefunguje je nahodne jak loteria.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru