Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Kdopak ví proč se nedoručí email ?

Pěkný den. Chtěl bych se zeptat, či snad někdo ví, proč pokud odešlu z mé mailové schránky vedené na seznamu email na /@hotmail.com/, vždy mi příjde zpráva oznamujcí, že nelze zprávu doručit ? Kamkoliv jinam jsou zprávy odesílány bez problémů, rovněž ze zmíněného @hotmail.com mi jsou doručeny, ale pokud já pošlu na @hotmail.com a zkoušel jsem to opakovaně, vždy dojde níže uvedené oznámení. *** Důvod / Reason:
---------------

550 smtp; 550 SC-002 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. The mail server IP connecting to Windows Live Hotmail has exhibited namespace mining behavior. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Pro

Emailová schránka neexistuje, nebo je nedostupná.

*** Jenže ten email na který to nelze úspěšně doručit existuje a zněj mi bez problémů dochází pošta, ale ode mě tam nedorazí. Ví někdo čimpak to je ?

Předmět Autor Datum
Ved to tam mas jasne napisane. 550 smtp; 550 SC-002 Mail rejected by Windows Live Hotmail for polic…
fleg 29.06.2010 19:56
fleg
No šiklo by se pokud víš to vysvětlit. Že mam kontaktovat podporu jsem pochopil, ale teď když mě to…
Tuky 29.06.2010 20:04
Tuky
poštovní server, přes který odesíláš poštu je na blacklistu z toho důvodu, že se z něj někdo pokouše…
touchwood 29.06.2010 20:05
touchwood
A i když se opakuju, napíšu znova, že ten email, na kterej to neůspěšně doblba odesílám, existuje, n…
Tuky 29.06.2010 20:08
Tuky
A já zase zopakuji to, co tu psali kolegové: problém je v serveru, přes který poštu odesíláte.
Kurt 29.06.2010 20:11
Kurt
lidi to nečtou. Tohle je poštovní ekvivalent "nějaké chyby (kterou jsem odklepnul)" z Windows. ]:)
touchwood 29.06.2010 20:04
touchwood
Dobrý došla zajímává odpověď, server je na Black listu, takže to znamená teď jako co ? Že tam ze sez…
Tuky 29.06.2010 20:15
Tuky
Asi tomu nerozumím. Vy se nás tu teď ptáte na to, jestli tam můžete odeslat mail z Hotmailu? Nenapad…
Kurt 29.06.2010 20:23
Kurt
To je sranda. Nevim tak se zeptam, tak blbě sem to zas nenapsal. A chápal sem to tak, že když to nej…
Tuky 29.06.2010 20:47
Tuky
myslím, že tato podotázka již byla jasně zodpovězena. poslední
touchwood 29.06.2010 22:27
touchwood
Znamená to to, že hotmailový server aktuálně "nemluví" s tím tvým (chápu-li dobře, jedná se o SMTP s…
touchwood 29.06.2010 20:31
touchwood

Ved to tam mas jasne napisane.

550 smtp; 550 SC-002 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. The mail server IP connecting to Windows Live Hotmail has exhibited namespace mining behavior. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Pro

Treba ti to prelozit?

No šiklo by se pokud víš to vysvětlit. Že mam kontaktovat podporu jsem pochopil, ale teď když mě to začlo opravdu štvát že to nejde, si nemam kde stěžovat, protože zákaznická podpora na seznamu má pracovní dobu do 18. hodin. A moc rád bych ten mail poslal a protože to furt nejde, tak mě napadlo se zeptat tady. A přeložit si to dejmetomu umim, stejně ale nechápu ani po přeložení, kde je chyba. A tak ze zvědavosti sem se prostě zeptal tady.

A i když se opakuju, napíšu znova, že ten email, na kterej to neůspěšně doblba odesílám, existuje, neboť mi z něj dochází pošta, těžko bude systém 3 dny mimo co se to pokoušim odeslat a proč to teda dojde vždycky zpátky jako nedoručený ?

Dobrý došla zajímává odpověď, server je na Black listu, takže to znamená teď jako co ? Že tam ze seznamu nemůžu nic poslat, anebo na ten konkrétní email co mi nelze doručit poštu neodešlu mail odnikud /Ani @hotmail.com to @hotmail.com/,aby se tam konečně doručil ? To by mě teda potěšilo, ještě mi toto zodpovedět. A případně předem děkuji.

To je sranda. Nevim tak se zeptam, tak blbě sem to zas nenapsal. A chápal sem to tak, že když to nejde doručit ze Seznamu, možná by to šlo odeslat z emailu vedenýho jinde, třeba na @hotmail.com, tedy bych neposílal zprávu ze seznam to hotmail, ale hotmail to hotmail a pak by to třeba mohlo bejt doručený. Ale než si kvůli tomu, abych doručil jednu zprávu extra zřizoval jinde mailovou adresu, to se radši nejdřiv zeptám, jestli by to pomohlo konečně doručit tu zprávu, co ze seznamu úspěšně nejde.

Znamená to to, že hotmailový server aktuálně "nemluví" s tím tvým (chápu-li dobře, jedná se o SMTP server seznam.cz). Máš-li s tím problém, nikdo ti nebrání jít jinam, pořídit sobě vlastní SMTP server v rámci vlastní domény, nebo můžeš požádat podporu seznamu, aby trochu popohnali adminy a problém vyřešili. Koneckonců, i když je seznam klasická česká pidislužba s odpovídající pidikvalitou, stále se jedná o službu zdarma, navíc zde sdílíš doménu a SMTP servery s kdejakým spamovým vykukem.

A případně předem děkuji.

I zadem.. :-)

Zpět do poradny Nahoru