Avatar uživatele
Rokio

Kdy je člověk pouze potencionálně nebezpečný společnosti?

Jaké podmínky musí splnit člověk, aby se o něm dalo říct, že je potencionálně nebezpečný společnosti?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2325 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… musí být potencionálně nebezpečný společnosti … někdy stačí být jen fanaticky věřící ( Potraty jsou horší než terorismus, prohlašuje kardinál Duka a šmahem odsuzuje i antikoncepci https://www.kraj­skelisty.cz/pra­ha/12816-potraty-jsou-horsi-nez-terorismus-prohlasuje-kardinal-duka-a-smahem-odsuzuje-i-antikoncepci-cesky-primas-je-zase-jednou-papezstejsi-nez-sam-papez-frantisek-pritom-na-vine-je-chudoba.htm ), někdy stačí, aby se člověk pořádně vytočil …
… zajímá tě i něco jiného, než neustále dokola omílat duševní choroby a nebezpečnost člověka?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
plebs

Od bumbálku, přes huliče, mistry volantu od 18 do osmdesáti let, dále predátor, emončně nestabilní, paranoidní, narcistický a další, občas se vyskytují i ve vyšší politice a část národa je ještě obdivuje.
Nebo tele-novela Kájínek, zloděj který kradl v první lize, má nakradeno, možná vrah-nevrah a část národa jej obdivuje, nechá se s ním fotit, hltá tele-mele s jeho zkušenostmi plnými doušky a dokonce kupují ratolestem kájinkovky a.t.d.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Potenciálně nebezpečný může být kdokoliv,
pro potenciální nebezpečnost nejsou „oficiálně“
stanoveny žádné podmínky.

Co je potenciONál?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Roman71

Kardinál Duka dokáže překvapit.. V jednom televizním zpravodajství nejmenované TV stanice ukazoval Bibli pro vojáky v maskáčovém obalu! Málem mne trefilo!!!

Doufám, že z té Bible pro vojáky nebyly odstraněny texty jako: „Miluj bližního svého..“, „Nezabiješ..“, „Kdo vezme do ruky meč, mečem bude zabit..“ ..a další jim podobné. Předpokládám, že vojenský kaplan ani netuší, že v Bibli tyto texty existují.

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aliendrone

Potlesk!!!!

před 2324 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek