Avatar uživatele
anonym

Kdy naposledy jste si nepochutnali v restauraci?

Já zrovna včera. Zastavil jsem se v Solitaire v Přáslavicích. V nabídce mnoho jídel, ale protože jsem gulášový, objednal jsem si vepřový gulášek s pečivem, který byl i vyobrazen na jídelním lístku. Když mi ho servírka donesla, žasl jsem. Nevábná konzistence bledé barvy s kousky masa. Jak se říká, hlad je sviňa a tak jsem ten guláš pozřel. Co na něm bylo dobré, tak sůl. Při placení jsem se zeptal servírky, zda dává něco kuchaři z spropitného, odpověděla, že ano a já ji odvětil, že ať mu nedá, za ten guláš, ani vindru, načež servírka odpověděla, že to vařila milostivá majitelka. Prostě hnus!

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? JájsemRaibek, Kepler před 2817 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já jsem si minulý měsíc dal vepřový řízek se šťouchanými brambory. Ta příloha by OK, ale ten řízek byl jak podrážka. Tak jsem po servírce nechal vzkázat kuchaři, že řízek se dělá z kýty a ne z plecka. Žádné zpropitné. Normálně mě bolely čelisti.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Nesmíš mít Barbánku rozmlsanou „držku“ od bůčku :D
Ale abych odpověděl:
Jednou s kamarádkou v tzv. jedničce. Já si dal takový nějaký talíř-vepřové, dva druhy knedlíků, zelí. No slaný to bylo ak, že se to nedalo žrát. Tady nepomohl ani hlad je nejlepší kuchař.
Kamarádka chtěla ke smaženému oblohu. Prý oblohu nemají a nedělají.
Pak onehdá jsme se stavili v putice, kdysi tzv. čtyřka a na zahrádce grilovali. Tak jsem si dal pstruha. V této čtyřce mi k němu nakrojili rajče, papriku a salát. okurku. Hned to vypadalo líp a bylo toho na talíři víc.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
klumprt

Nedávno jsem vstoupil do čínské restaurace na oběd. Věděl jsem, že je to tam trochu na dýl. Objednal jsem si polívku a něco ze základního menu. Jenže asi po deseti minutách se tam objevila parta asi 15 Číňanů a šli někam do zadního salonku. Po chvíli přišla servírka a zeptala se mě, jestli mi nebude vadit, když se moje jídlo zpozdí asi o 15 minut. Svitlo mi sice, že asi v tom budou ti Číňani, kteří holt mají přednost. Nicméně jsem souhlasil, že počkám. Po 20 minutách, kdy jsem neviděl ani mizernou polívku jsem zaplatil kofolu, kterou jsem tam vypil a odešel. Servírka neměla ani dostatek taktu, aby mi tu kofolu nechala grátis.
Aneb člověkem druhé kategorie ve vlastní zemi. S touto reštykou jsem každopádně skončil.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kapka

Nejsem nijak zvlášť vybíravá, ale jednou se mi stalo, ze jsem jídlo nebyla schopna dojíst, i když jsem mela hlad. Bylo to v restauraci, kde vari učnice a ucnove na kuchaře. Je to levná restaurace, takže by člověk nějaký ten prohřešek pochopil a neřešil, ale fakt jsem nechápala, jak moc se da jídlo zkazit. Soukala jsem to do sebe opravdu s odporem a nakonec to vzdala. Divím se, ze tam nemají dohled, který by tohle k zákazníkům proste vůbec nepustil. Byla jsem tam poprvy a naposledy, tak nevím, jestli to byla náhoda nebo bezny stav.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
yuko

https://m.you­tube.com/watch?v=wE­AN2FSho8c

před 2817 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Kepler, i s plecka uděláš vynikající řízek, jen vědět jak ukrojit kus masa. 🙂

před 2817 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Vím, musí se krájet kolmo na vlákna. Přesto není nikdy tak měkký, jako z kýty.

před 2817 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek