Avatar uživatele
hapiky

Kdy nebo v kolika letech mívá člověk pocit, že už ve svém životě nic nezmění?

Nemyslí vzácné případy velké důchodové aktivity, či celoživotní pasivity.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, autacek před 2447 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

U každého je to jinak, Nedá se to zevšeobecňovat. Nikdy, neříkej nikdy … vždy se může něco změnit, nemusí to být vždy zásluhou či vinou dotyčného. všechno se nedá plánovat, myslet si, že je to na věky, ale bohužel.

Okolnosti často rozhodnout jinak – přijde prudká bouře, vichřice, odnese sstřechu nad hlavou, zničí dům, voda zahradu, takže člověk musí změnit svůj postoj, někdo blízký odejde, někdo se narodí atd

,

"Život má dvě pravidla. Pravidlo číslo jedna – nikdy nepřestat. Pravidlo číslo dvě – vždy pamatovat na pravidlo číslo jedna.“ – neznámý autor

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Řekl bych, že většinou právě po dosažení důchodového věku. Už nechodí do práce, kde by ještě mohl změnit (kariéra), už nemá tolik peněz, aby mohl do něčeho investovat a už nemá dost testosteronu, aby ho motivovaly ženské.. Už se jen smiřuje s tím co má nebo spíš co nemá a snaží se toho využít co nejsmysluplněji. Najednou má spoustu volného času a nemusí nikam pospíchat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
hapiky

Nezmění nebo nedokáže změnit!

před 2447 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Spíše se mu nechce měnit. Kdyby chtěl, v práci by mohl pokračovat a testosteron se může dávkovat uměle. Většině lidí, včetně mě, to ale takhle vyhovuje.

před 2447 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek