Avatar uživatele
rebelinka

Kdy po pohlavním styku začínají první příznaky těhotenství?

Příznaky těhotenství

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5275 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anetadela1

Já to poznala tak, že jsem nedostala menstruaci. Dokonce při druhým těhu jsem měla ze začátku i negativní test. Spatně mi bylo až 2 a 3 měsíc, ale ani jsem nezvracela, jen se mi otáčel žaludek. Jinak jsem jiný příznaky neměla. Myslím, že je to velice individuální.....

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
LuciJe

Těhotenské testy obvykle uvádí, že dovedou určit těhotenství již v termínu první následující menstruace. U příznaků běžně pozorovatelných lze těžko stanovit přesné termíny – některé ženy prostě „vědí“, že otěhotněly prakticky ihned, jiné žádné příznaky nemají a mnohdy i krvácení mají v termínu ještě následující tři, čtyři měsíce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Letáky testů obvykle hlásají, že mohou odhalit těhotenství už zhruba v době vynechané menstruace. Některé ženy, a v některých případech těhotenství, může být ale hodnota hCG (hormonu, který test měří) zpočátku velice nízká a test může být tedy falešně negativní. Proto je lepší s testem tak týden po termínu menstruace počkat.
Ostatní sygnály a příznaky se mohou objevit kdykoliv, nejčastěji po 9. dnu po otěhotnění, ale jak už se tu objevilo, je příznaky jsou velmi individuální. Jsou ženy, které na počátku nemají téměř žádné jasné příznaky a dokonce se může objevit i slabá menstruace a to až 3×.
Nejlepší bude zajít za svým gynekologem a požádat ho o test ze vzorku krve, který je opravdu velmi citlivý.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek