Avatar uživatele
Káťa15789

Kdy se venkovní kočka vrátí po porodu domů?

Dobrý den, moc prosím o pomoc… naše kočička byla těhotná a blížil se porod, já jsem odjela s rodiči na dovolenou a když jsemm přijela tak nám babička řekla že byla v pohodě, mazlila se a pak jí od pátku neviděli… mám o ní hroznej strach, prý se říká že kočka jsde porodit někam jinam a že se pak vrátí ale i tak mám hrozný strach… chtěla bych se zeptat, PO JAKÉ DOBĚ PO PORODU SE KOČKA VRÁTÍ DOMŮ? Ona je hrozně šikovná ale přec e jen se bojím, a když jsem se jednou koukala na nebe konkrétně v neděli ráno tak jsem tam viděla kříž, vím že je to blbost ale bojím se aby to nebylo nějaké znamení, byl dost hezky vidět a zapojování fantazie nebylo opravdu nutné, vedle toho jako bych viděla anděla… kříž a anděěl, nevím ale moc se mi po ní stejská, vždycky přiběhla na zavolání a ted nic… chápu že se o kotátka bojí a tak si je chrání ale nebyla se tu ani nažrat … mco myslíte že mám dělat? mám strašný strach :( byla nmoje všechno…

Zajímavá 0 před 2859 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

Určitě se vrátí, naše kočka jednoho dne zničeho nic utekla, byla pryč asi 3–4 měsíce a pak se vrátila, my jsme nevěřili vlastním očím. Určitě to bude mít souvislost s tím že měla koťata, takže se nemusíš bát, jen si našla lepší místo pro ně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pucipuci

Vzhledem k tomu, že nemizí ani jídlo, tak bych se bál také. Obhlídni zahradu, jestli někde není čerstvě obkopaná tráva…Jinak moc držím palce. Zhruba za 14 dní otvírají kočenky očka, tak to je pak přinese ukázat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pipka

Brzo i s koťatama

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zvířata