Avatar uživatele
sandy45

Kdy vyndat chleba po cink nutí z domácí Pekárny?

Hned ho vyklopit nebo nechat Zchladnout?

Zajímavá 0 před 2186 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Nemám sice zkušenost, ale asi to bude podobné jako s vyklopením bábovky z formy. Tedy nechat trochu zchladnout, tím dojde i ke snížení objemu pečiva a lepší separaci od formy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jirka F

Pomocí speciálních háčku pokud byla součástí balení.Pokud ne tak pak jedině vyklopit

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dochy

Jirka F: Ty spec. háčky jsou na vytažení metel před pečením (aby se pak nemusely metly lovit z chleba)

před 2186 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek