Avatar uživatele
autacek

Budou se v EU coby vyjádření solidarity s neštěstím v Rusku nasvětlovat památky v ruských barvách?

Nebo je celé slavné EU vyjádření solidarity s uhořením desítek dětí ukradeno a my si z toho budeme dělat v médiích dokonce legraci?

http://www.ex­tra.cz/video-smal-se-detem-ktere-uhorely-v-rusku-pobavilo-ho-ze-byly-zamcene-co-s-moderatorem-bude

Zajímavá 0 před 2227 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Jasně, v Rusku to byla hrubá nedbalost, smrt dětí přece nebyla
žádným neštěstím a Rusko ani pozůstalí si nezaslouží žádnou účast…

Hlavně, že někteří mají hned ve všem jasno, že vždycky
vědí, na kterou stranu se přiklonit, kdy komu šlápnout na krk,
život a lidskost jsou jim cizí…

(Auťáčku, to jste sem snad ani neměl dávat…)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Snaha v tomto dotazu o 180 stupnu otocit trestuhodnou nedbalost na ruské straně proti EU je skutečně absurdní … svícení po památkách barvami vlajek nemá s touto událostí a s důstojným vyjádřením soustrasti pozůstalým vůbec nic společného. Těžko můžete velebit národní symboly instituce která především měla zajistit bezpečný provoz kina alespoň pravidelnými kontrolami funkčnosti hasícího systému, což je povinnost na kterou se zjevně nějaký ten typicky podmáznutý ruský uředník z vysoka vykašlal a vy mu teď chcete svítit vlajkou po památkách za odměnu ?

Kdepak vyjádření hluboké soustrasti si ani náhodou nezaslouží ruská vlajka a instituce které v této věci kriticky selhaly a neplnili své povinnosti, soustrast si zaslouží jen a pouze pozůstalí, kteří v důsledku tohoto šlendriánu naprosto zbytečně přišli o své nejdražší.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

… v Rusku je to šlendrián, když hořel v Angili věžák, šlo o technickou závadu … na jednu věc, jiný pohled … a tehdy se soustrastěma mohli všici potrhnout, ale to holt nebylo v Rusku …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

V prvé řadě nejde jen o neštěstí ale o trestuhodnou nedbalost kdy hasící systém, sprinklery zřejmě nebyly vůbec zapnuté a kdo ví kdy a zda vůbec se v kině dělaly nějaké prověrky jejich funkčnosti. Spíš než neštěstím bych to hodnotil jako trestný čin zabití z nedbalosti. Takový událost nemůže snad nikoho nechat chladným ale spíš než abychom měli chuť nasvítit památky do ruských barev máme spíš chuť ptát se který zatracený podmáznutý úředník nedělal svou práci, že to muselo skončit takhle?

před 2227 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
autacek

No, taky z toho mohli nařknout bez sebemenších důkazů agenty odkudkoli, kde by se jim to hodilo a bez důkazů se s tím vypořádat po svém, resp. po vzoru EU, ne? Copak ve vás není ani kousek lidskosti?

před 2227 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
autacek

ilustrační foto: Hrob neznámého vojína u Kremelské zdi

před 2227 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek