Avatar uživatele
dgfdgf

Kdyby byl konec planety a některý lidi by se mohli zachránit, co by si vzali (měli vzít) pro „uchování“ minulosti?

Původní netoázka
Kdyby byl konec planety a některý lidi by se mohli zachránit na lodi, jako ve filmu 2012, nebo na vesmírný raketě, tak..
.

..tak co by s sebou vzali / měli vzít, aby se to zachovalo? Rostliny a semena, zvířata, flash disky s informacema, vzácnější umění, jako je Mona Lisa. Co dál? A který skupiny lidí by asi vzali? Vládu, vědce, významnější umělce, vynálezce, bohatý obchodníky..?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2494 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Disky by byly zbytečné, když by je nebylo na čem číst. Vzít vzorek jednoho umění by byl k ničemu, nebylo by s čím porovnat. Kdo by určoval který je ten pravý vědec, který je ten významný umělec a který nejlepší vynálezce? K čemu by byl bohatý obchodník když by neměl od koho kupovat a komu prodávat.? Nehledě k tomu, že nikdo z nás nedokáže určit, co by nastalo a jak by se choval „KDYBY“ nastala krizová situace. Takovéto úvahy jsou k ničemu. Pokud by se opravdu něco takového mělo stát, nedělej si starosti. Včas se to nedozvíš.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pepe88

K tomu dojde až za hodně dlouho,až se bude avakuovat do vesmírné lodi lidi,tak budou brat jen vysokoškoláky ten kdo má jen vyučák a maturitu tak se to nedoví a jeho smrt konec světa ho nemine.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek