Avatar uživatele
Rokio

Kdyby mě lékař těžce urazil a já bych udělal toto, jaký bych mohl dostat trest?

Pokud by mi lékař řekl opravdu něco hnusného, tak bych měl sto chutí mu vrazit pohlavek. Já bych se však ovládl a místo toho bych vstal, šel bych pro koš a dal ho doktorovi na hlavu, přičemž bych nepoužil násilí, ale udělal bych to za účelem jeho potupy.

Co myslíte, že by udělal?

  • Pokutu bychom museli platit oba, nebo nikdo. Bylo by opravdu nespravedlivé, kdybych ji platil jenom já.
  • Do blázince by mě poslat nemohl, protože tento čin je velmi neslušný, ale doktora nijak neohrožuje.

Zajímavá 0 před 2436 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
yuko

Copak široko daleko je pouze jeden doktor? Najdi si nového, takového, kteryy Ti pomůže. S košem to nevyřešíš, pošle Tě rovnou na psychinu. Je to Tvoje zdraví a doktora si můžeš vybrat.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Problém s lékařem nevyřešíš v internetu.
Jestlůi s tím svým nejsi spokojen, obrať
se na svou zdravotní pojišťovnu a nech si
od ní doporučit jiného.

A s těmi nesmyslnými nápady přestaň!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Nestane se nic, tvůj psychiatr už tě zná a tohle ho asi nevyvede z míry.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Určitě je dobře že se držíš pravidla nikdy nepřistoupit k násilí, to by ti osobně rozhodně osobně nijak neprospělo. Radil bych vyhnout se i podobným aktivitám s odpadkovým košem protože ty mohou být jako projev násilí velmi snadno vyloženy …

O změnu doktora můžeš pochopitelně zažádat, pokud máš pocit že ti dlouhodobě nepomáhá. Ale těžko to takhel budeš moci dělat s každým doktorem, možná by bylo jednodušší pokusit se s nim vyjít a pokud se ti alespoň trochu snaží pomoci a nezlomil nad tebou hůl tak toho jednoduše využij, dopřej mu ten pocit že ti úspěšně pomohl a budete mít klid a mír oba dva 🙂

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

píšeš že tento čin podle tebe doktora neohrožuje. Nemáš pravdu. Z jeho strany to může být vyloženo jako napadení, nijak se to neliší od situace kdy bys na něj chtěl hodit dlažební kostku, on tě prostě uvidí jak se blížíš s košem s pomstychtivým výrazem ve tváři a bude se fyzicky bránit napadení … ano NAPADENI, takze byt tebou nedelal bych to. Copak mu nemuzes proste civilizovane a slusne rict do oci co si o tom myslis ?? nebylo by to lepsi a konstruktivnejsi nez delat kraviny s kosem ??

před 2433 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek