Avatar uživatele
Michal Kole

Kdybych měl 2 inženýrské vysokoškolské tituly ze strojní a elektrotechnické vysoké školy, jaký důvod by si zaměstnavatel

mohl vymyslet, aby mě nezaměstnal na pozici Konstruktér/techno­log, kontrola kvality výroby, CNC programování strojů ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4119 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

On si nepotřebuje vymýšlet důvod. Zkrátka tě nezaměstná. A kdyby přece jen chtěl důvod mít, tak třeba ten, že nepotřebuje na tyto funkce nikoho s tak vysokým vzděláním

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Nikdo nemá povinnost zaměstnat kohokoliv.
Nesmyslná otázka, už jen to tvoje „kdybych“.
Nám doma na to odpovídali: kdyby byly v pr.. ryby, nemusely by být rybníky 😁

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bedy

Zase nemáš co dělat? Pořád nám tady nebreč do klína, že tě nikde nemohou vzít. V současnosti je nezaměstnaných přes půl miliónů lidí a taky nám tu pořád nebrečí že je zaměstnavatel nechce zaměstnat.
Prostě si vybral někoho lepšího, například kdo lépe vystupovla při pohovoru, apod.

Něco jinýho je když tam třeba přijde dejme tomu nějaký křupan který se ani neupraví a neumí se kloudně vyjádřit k něčemu, tak je jasné, že má menší šanci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

To, že máš 2 inženýrské vysokoškolské tituly ze strojní a elektrotechnické vysoké školy neznamená, že jsi právě ten, koho zaměsrnavatel potřebuje. Že jsi to právě ty, který má ty kvality, znalosti, kreativitu a ostatní vlastnosti, které jsou pro tu kterou práci žádané.
Už bys měl vědět, že pouhé akademické vzdělání ti zákonitě něpřinese ani pracovní místo ne té pozici, kterou zrovna ty chceš ani peníze.
to vyžaduje i něco navíc.
A…plavat umím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Funna

na tyhle profese ti stačí učňák s maturitou..ale hlavně s praxí..tak proč zaměstnávat vysokoškoláka, který se bude dožadovat vyššího platu??

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
huxa

škola neni vše

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jpau

Ty nemůžeš udělat dvě VŠ, protože tomu nerozumíš!

Kontrola kvality výroby? Co víš o chování materiálu (druhy poruch, dislokace, lomy kovů, kompozitů, keramik, poškození vlivem tepla, ozáření, stav materiálu po obrábění a uvolnění vnitřního pnutí, …), končíš maximálně u Fe3C, IRA, ARA a zdar, tak co by jsi chtěl kontrolovat?

CNCčka? Vždyť by jsi jim to rozbil, navíc to půjde dělat každý druhý student VŠ na brigádu, kterého vezmou raději než Tebe (protože se bude alespoň snažit!).

Konstruktér? Ona ta konstrukce je trošku o něčem jiném, než jsi poznal. Existují nějaké geometrické tolerance (nejenom obecné tolerování, co opíšeš z razítka kamaráda) ale taky různé rozměrové obvody apod. Věř mi, není to vůbec prdel. Navíc za to neseš ohromnou odpovědnost pokud se to posere, takovou práci nemůže dělat takový lenochod jako Ty.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Calimë

Ty totiž nejsi v tom našem krásném státě sám, možná to ještě nevíš. Česká republika má něco přes 10mil. obyvatel, pokud tě to neučili, a nejsi jediný kdo nemá práci. Mě za den naštve průměrně deset lidí a nikoho to nezajmá, tak proč bych ti měla dávat rameno na vybrečení? Jdi na brigádu do mekáče a neotravuj…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nimbus4

Důvodem by byla Tvoje diagnóza 🙂. Jsi nejznámější troll českého internetu, Tebe zaměstnají leda v panoptiku, než padnou smrady:-). Práce se štítíš, tak neprovokuj.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek