Avatar uživatele
k.l.e.a.r.

Kdybych šla na střední školu stavební mohla bych potom jít na vysokou přírodovědnou fakultu?

Doplňuji:
Mám si vybrat 2 školy mez Obchodní akademií stavebkou a zemědělsko přírodovědnou-tam se mi ale moc nechce protože mám pocit že se tam moc nehodím…gympl bych nezvládla..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4029 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
I_hate

Samozřejmě, že ano. Po úspěšné maturitě si můžeš podat přihlášku na kteroukoliv fakultu, tedy i na přírodovědnou.
Doplňuji:
Též záleží, jaké máš z oblasti přírododních věď znalosti, a jestli úspěšně složíš příjmací zkoušky na požadovanou vysokou školu. (Pokud budou příjmací zkoušky požadovány.)

Upravil/a: I_hate

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Je to nelogické. V první nřadě by ti chyběla spousta informací, které máš k vysokoškolskému studiu získat studiem středoškolským buď studiem gymnázia, nebo střední školy stejného zaměření jako je škola vysoká. Potom nechápu, proč bys dobrovolně chtěla riskovat takový handicup. Můžeš přece studovat gymnázium a potom se definitivně rozhodnout. Studovat ale teď stavebku a nejít po ní třeba na architekturu, to považuji za nelogické.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Určitě mohla, ale logiky v tom mnoho neni.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Orange

Radši bych neposlouchal ty radili zde. Jasně že můžeš jít, spousta lidí jde na jinou VŠ než měli střední a problém zde nic není. Ono si moc nedělej iluze, na střední tě toho moc nenaučí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
chachar1922

Jen ti řeknu takhle. Jsem na stavebce. Nevím jestli počítáš s tím, celé víkendy prosedět první dva roky nad výkresy. Nemluvím o předmětech jako Pozemní stavitelství, Mechanika, všude se jen rýsuje. Pokud nemáš na to buňky, tak budeš bojovat jako já. Velmi bych tuhle školu zvážila. Proto si vyber školu, která ti je bližší. Přeju hodně štěstí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek