Avatar uživatele
anonym

Kdybyste vlastnili firmu, zaměstnávali byste někoho takového?

Zaměstnávali by jste takové jednostlivce? Promarodí jeden týden v měsíci, jeden celý týden za měsíc zůstane doma na paragraf, sekne jedno áčko za měsíc, několikrát za měsíc zaspí a přijde o pár hodin později do práce. Pokud budu mít pět zaměstnanců a z toho tyhle čtyři typy, tak co s tím?

Původně
Kdyby jste … by jste…

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2804 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nuk nuk

Kdybych věděla předem, že je to člověk s takovouto pracovní morálkou, tak bych ho pochopitelně nezaměstnala. Kdybych měla čtyři takové zaměstnance z pěti, přijala bych na jejich místa nové lidi a je bych při nejbližší příležitosti propustila.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Jednoznačně vyměnit, a to friško, než ti položí podnik.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Tw!st

Já to řeším jednoduše. Nechávám volnost ale hledím spíše na výsledky. Pokud bude mít požadovaný výkon, ať si klidně chodí jednou týdně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tforro

Od takových lidí ruce pryč. Ten, kdo je šikovnej a chce dělat, tak nemarodí a jde si za svým cílem. Ani nevím, kolik je to let, co jsem opravdu marodil. Nějaké to nachlazení… to nestojí ani za řeč. Prostě je to o přístupu, buď táhneš za jeden provaz s firmou, nebo táhni.
Nejlepší jsou jsou takový, který na tobě vyžebraj zálohu (jakože musí zaplatit zálohy za el. atd…) Dáš mu peníze a on už druhej den nepřijde do práce.
Rekord byl, když jeden brigádník žebral o zálohu a já měl tři stovky v peněžence, které jsem mu dal a on nepřišel do práce týden – opravdu týden. Přišel, že potřebuje prachy že všechno propil a několik dní nejedl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lgee

Ano

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek