Avatar uživatele
kobly10

Kdyz se mi uz neklikrat narodili pavy ocka ostatni ryby mije sezrali vydrzeli by nez vyrostouv malem akvarku bez filtru?

chtel bych se zeptat, kdyz se mi uz nekolikrat narodili male pavy ocka a ostatni ryby mi je sezrali jestli by vydrzeli nez vyrostouv malem akvarku bez filtru?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3604 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zzzzz

Jo vydrží, sem tam jim vyměň vodu, já to měnila cca co 10 dní, podle toho jak krmíš a kolik tam toho zbyde. Dobré je jim občas trochu zabublat, a hlavně teplo, to rostou rychle.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ahoj,rybky bych nechoval v malém akvárku,nepíšeš jak velké akvárko máš a kolik rybek v něm chováš,pořid si větší.
V těchti vedrech bych něco takového neriskoval,stačí koupit obyč,malý motůrek a pořídit malý molitanový filtr,popř.vzducho­vací kamínek.
Pro dobrý úkryt rybek vysázej větší nožství rostlinek pro úkryt potěru.
Hodně zdaru v chovu.
Jugar

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
kapka

Ono není potřeba je oddělovat. Buď se dávají na hladinu plovouci vodní rostliny, ve kterých se ukryjí, nebo vemte takovou tu plastovou síťku, co se dává třeba na láhev s ředidlem, vyrobte z toho takový uzavřený válec, ten bude plavat na hladině, ti mrňouskové oky síťky proplují, ale staří ne. Brzy zjistí, kde jsou v bezpečí. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Roky

Pokud bude zarostlé rostlinkami,tak při občasné výměně vody vydrží.Také je možné dát do akvária porodničku a do ní nechat samičku se vytřít.Pak samičku vyndat a porodničku s potěrem ponechat ve velkém akvárku dokud mladí nevyrostou,tak aby je ostatní nesežrali.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zvířata