Avatar uživatele
alena1

Budu mít děti? Mám strach.

Dobrý večer 28.12.jsem byla v 8týdnu těhotná a dala jsem to pryč přítel nemá práci je mi 35let a špatně to nesu myslíte že budu ještě těhotná není s miniinterubce rakovina děložního čípku?Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, BEAES před 4835 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
venkovan

Myslím, že odpověď blízkou pravdě dá jedině lékař. My tu můžeme psát jen nějaké příjemnější čí méně příjemné vize, ale pravda leží víc mimo tyto stránky.
Nicméně je potřeba se nad problém trochu povznést – a dát si dohromady psychiku. Už se stalo a když se v tom bude člověk jen rýpat, tak se nikam nedostane.
Umělé perušení těhotenství ,ůže být i jistý signál od příroy, protože ta prnoplánově chrání matku. Pokud v přírodě nemá mládě šanci na dostatek potravy, často i u zvířat dochází k potratu. Existenční nejistota lidské samice je tomuto přírodnímu zákonu velmi podobná.
Jistě – je to velmi zjednodušené, ale přestože si myslíme, že jsme něco jiného, tak ve své podstatě jsme živé organismy které se řídí přírodními zákony, i když tak nějak v rukou člověka.

Zdroj: život

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iwetax

Koukám, že jsem vám odpovídala na vaši otázku ohledně dvouleté mateřské.

Asi víte, že teď u vás probíhá něco jako šestinedělí. Tělo si zviká na novou situaci a předělává se zpátky na netěhotný stav. Je jasné , že jste přecitlivělá, máte nárok na svůj smutek.
Já si myslím, že těhotná budete, proč ne. A miniinterupce nemá přímou souvislot s rakovinou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví