Avatar uživatele
22aa

Když Bada skončila, nevíte jak využít ramky a jestli půjde nainstalovat Android na tento telefon??

Když je Bada ukončena: Nevíte jak mám využít ramky když java hra na ní stačí 1mb ram?

Dobrý den.
Nevíte když bada skončila nevíte jak využít ramky a jestli tam půjde android nainstalovat na tento telefon?
Mám samsung wave 8500.
Prosím nevíte kde stáhnout badadroid na samsung wave a jestli to půjde?
Děkuji 22aa.
Bada droid je android kompatiblní s telefonem s badou

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2193 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Jen tak na okraj – co máš furt s tím využitím RAM? Velikost RAM je dána, nemůžeš ji ani zvětšit a ani zmenšit, to, že je zdánlivě nevyužita, se ti může jen zdát, neznáš-li dopodrobna ten OS. Co když bez té RAMky tak, jak ji máš v mobilu, by se dejme tomu mobil citelně zpomalil?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

tyto informace zkus hledat spíš na androidforum.cz je k tomuto speciálně určené a je tam daleko víc lidí, kteří řešili v minulosti stejný problém viz vlákno https://andro­idforum.cz/an­droid-na-samsung-wave-27047

Jinak si ale myslím že je to telefon technicky mimořádně zaostalý pro dnešní nároky android platformy. Výkon cpu i operační paměť je mimořádně slabá. Ono to ani moc nepřekvapí když si uvědomíme proč vlastně samsung Bada telefony vydával. Android měl vždy trochu vyšší nároky na hardware a samsung chtěl prodávat i slabší hardware jako použitelný telefon. Proto přišel s mnohem jednodušší zato ale méně náročnou Badou která si vystačila s pomalejšími procesory aniž by systém viditelně „lagoval“. Že to nakonec neuspělo se dalo snadno předvídat, ten projekt rozhodně neměl velké naděje na úspěch a lidé kteří si tyto telefony kupovali prostě naletěli na marketingový trik stejně jako ti kteří kupovali windows phone v době kdy jeho podíl na trhu viditelně stagnoval. Tito uživatelé šli dobrovolně do slepé uličky a nezbude jim než z ní vycouvat.

Telefon doporučuji prodat dokud ještě má vůbec nějakou cenu a koupit třeba za 4000 Kč Xiaomi Mi A1 se 4GB RAM a podstatně výkonějším hardwarem po všech stránkách navrženým přímo pro provoz nejnovější verze systému Android 8.0

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
22aa

Xiaomi je čína to znamená že po rozbití njéjde opravit sklo. Je to šmedjská firma.
Když už android tak nejlépe nerozbitný,z ně­mecka jako například samsung, aby se nesekal. Java byla dobrá nejsou tam zbytečné aplikace které by mohli s mobilem manipulovat.
Android má zbytečné aplikace.
Tohle je moje porovnání.

před 2183 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek