Avatar uživatele
domin278

Když budu poctivě 3× denně cvičit stihnou se mi do léta aspoň trošku svaly?

Žádnou chemii nechci.
Doplňuji:
No, s váhou mám celkem potíže. Je mi 15, měřím 172cm a vážím jenom 52kg.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3644 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Quimby

Se tahle nedá říct, nikdo tady neví jak na tom fyzicky jsi. Určitě si tím cvičením cvičením časem ty svaly vypracuješ, ale za jak dlouho to nevím. Ještě je dobré upravit jídelníček, ale v tom moc neporadím, o tom by něco věděl výživový poradce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nely.P

No podle toho jak vypadáš teď. A musíš si změnit jídelníček …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

K vyrýsování břišních svalů jsou nejlepší cviky lehy-sedy.
Zkus si přečíst již zodpovězené podobné otázky : http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=cviky%20na%20b%­C5%99i%C5%A1n%C3%AD%20sv­aly

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Není uvedeno do kterého léta. Pokud tak budeš pokračovat několik let, upravíš si stravu, cvičení, bude to na tobě znát. Někdy méně znamená více.Běh ale není na posílení břišních svalů, na to je mnoho cviků, které můžeš dělat doma i v posilovně.
Najdi si v týdnu ty tři dny, kdy chceš cvičit a snaž se to dodržovat. Hlavně si to zapisuj. Proveď si měření na začátku, pak uprostřed a na konci tvého plánovaného termínu. Ale změna velikosti partií, případně změna hmotnosti nejsou podstatné. Hlavní je, jak se budeš cítit. Nesnaž se výsledků dosáhnout za každou cenu. Když třeba budeš běhat 3 x týdně 10 km, s časem 50 minut, máš 5 minut na jeden kilometr. Časem se ti ten výkon zlepší, ale výkon nemusí být to rozhodující. Kdyby ti šlo o život, tak to asi uběhneš mnohem rychleji, ale za cenu velké námahy. Cvič s menší intenzitou ale delší dobu, tedy rozvrhni si to na roky a ne na týdny.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Awe

No běháním si svaly na břiše asi těžko uděláš.Druhá věc je z čeho je chceš nabrat když vážiš jako pytel cementu?Při tvé výšce a poměr váhy ,máš v sobě tolik masa co výrobní salám.Nejdříve naber na váze alespoň na 70 Kg a pak začni posilovat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nutrimax.cz

Co to znamená 3× denně poctivě cvičit? Pokud tělo nebude mít dostatek regenerace, svaly se nebudou zvětšovat. Naber pár kilo a začni posilovat. Zkus najít na internetu nějaký dobrý tréninkový plán, uprav si stravu a cvič, cvič a cvič. V případě začátečníků není od věci si zaplatit konzultaci s trenérem, který ti vytvoří na míru přesně co potřebuješ. Posilování je běh na dlouhou trať.

Jinak není chemie jako chemie. Tvé snažení můžeš doplňky stravy podpořit a dosáhnout s nimi lepších výsledků, např. pokud nemáš vzorovou stravu, což je dneska hodně drahé.

Zdroj: www.nutrimax.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek